Amazon'un yükselişi durdurulamıyor! - Haberler - indir.com

Amazon'un yükselişi durdurulamıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 09:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

E ticaret alanının tartışmasız liderlerinden birisi olan Amazon, yeni paylaşılan rakamlarla birlikte şirket tarihini yeniden yazdı. İşte Amazon’dan gelen son rakamlar.

Amerika’da kurularak tüm dünyaya ürün sevkiyatı gerçekleştiren ve kısa süre içerisinde tüm dünyada en çok kullanılan sistemlerden birisi olan Amazon, hedefini ve rekabetini her geçen gün arttırıyor. Yayınlanan son raporlar ile birlikte şirketin piyasa değerinin 914,7 milyar dolar olduğu belirtildi.

Google, akıllı asistan satışında sonunda Amazon'u solladıGoogle, akıllı asistan satışında sonunda Amazon'u solladı

Amazon.de Uygulaması Türkçe Oldu!

Amazon'un hisseleri rekor kırdı!

Bu değerleme ile birlikte Amazon’u hisseleri rekor kırdı. Şirketin bugüne kadar her alanda rakamları çok yüksek olsa da bu kadar yüksek bir değere ulaşılamamıştı. Bu rakamlar ile birlikte şirket önemli bir kilometre taşını da tarihinde oluşturmuş oldu.

Amazon'un yapay zekası Alexa, ürkütücü söylemlerde bulundu

Amazon’un hisse başı değeri ne kadar?

New York borsasında hisse başına değer yüzde 2,1 artış ile 1.925’e ulaştı. Seansların kapandığı Cuma gününde ise bu değer 1.886 olmuştu.  Amazon bu atılım ile birlikte aynı zamanda Apple ile arasındaki makası da kapattı. Şu anda dünyanın en değerli ikinci şirketi olarak Apple’ın arkasında kalan Amazon, rekabetin de artmasını sağladı.

Jeff Bezos Amazon ile kasasını doldurmaya devam ediyor  

Amazon için etkin isim olan ÜST Yönetici Jeff Bezos bu rakamlar ile birlikte servetini de arttırmayı başardı. Şu anda dünyanın en zengin isimlerinden birisi olarak liste tepesinde bulunan Jeff Bezos, Amazon’un değerinin artması ile birlikte 780 milyon dolarlık bir ek gelire ulaştı ve servetini 155,5 milyar dolara çıkardı. Bu durum hem ünlü ismin hem de Amazon'un tüm dünya gündeminde yer almasını sağladı. Değerlenme sonrasında borsalarda da Amazon hareketliliği yaşanıyor.

Amazon Turkcell İle Anlaşmaya Gidebilir


Amazon'un sesli asistanı Alexa, herhangi bir komut almadan özel konuşmaları otomatik olarak kaydedip paylaşıyorAmazon'un sesli asistanı Alexa, herhangi bir komut almadan özel konuşmaları otomatik olarak kaydedip paylaşıyor
Amazon Go'ya Rakip Bir Teknoloji GeliyorAmazon Go'ya Rakip Bir Teknoloji Geliyor
 Amazon'un yapay zekası Alexa, ürkütücü söylemlerde bulundu Amazon'un yapay zekası Alexa, ürkütücü söylemlerde bulundu

Amazon Echo Tanıtım Videosu


PAYLAŞ