Amazon'un İlk Mobil Oyunu: Air Patriots - Haberler - indir.com

Amazon'un İlk Mobil Oyunu: Air Patriots

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun
Alışveriş denince dünyada ilk akla gelen sitelerden biri olan Amazon.com, ağustos ayında Living Classics isimli bir Facebook oyunu ile oyun sektörüne ilk adımını atmıştı.

Amazon Game Studios ismiyle oyun piyasasında yer alan Amazon 2. olarak Air Patriots ismiyle bir mobil oyun piyasaya sürdü. Air Patriots kule savunması (tower defense) türünde bir oyun. Ekranınızda ilerleyen tankları, uçaklar ile engellemeye çalışıyorsunuz. Oyunun ilk versiyonu Kindle Fire, Kindle Fire HD, Android, iPhone ve iPad cihazlarında oynayabilmek mümkün.

Sevilen oyunlar arasında yer alan Plants vs. Zombies'e oldukça fazla benzeyen bir oyun da bulunuyor. Ücretsiz olan bu oyunları listenize eklemeyi asla kaçırmayın. 
Amazon ilk oyununu yayınlamış bulunuyor ama bu devamlılığı sürdürebilecek mi? İleride hangi oyunlar ile karşımıza çıkacak? Oyununun ilk etapta oyuncuları tarafından oldukça sevildiği konuşuluyor. Bir çok platform bulunurken sadece bir platformda oyun mu olacak, diğer platformlarda oyun çıkaracaklar mı? gibi bir çok soru sosyal medyada oyuncular tarafından sorulan sorular arasında bulunuyor. Peki oyunu denediyseniz sizler beğendiniz mi?




PAYLAŞ