Amazon'un Akıllı Telefonu Haziran Ayında Tanıtılacak - Haberler - indir.com

Amazon'un Akıllı Telefonu Haziran Ayında Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Akıllı telefon pazarında kendisine yer edinmeye çalışan e-ticaret girişimi Amazon, uzun süredir üzerinde çalıştığı akıllı telefonu için geri sayıma başladı. Amazon akıllı telefonunu Haziran ayında tanıtmayı planlıyor.

ABD'nin popüler iş ve ekonomi gazetesi Wall Street Journal'ın yayınladığı bir habere göre doğrudan Apple ve Samsung ile rekabet etmeyi amaçlayan Amazon'un, bu rekabet için ortaya çıkardığı akıllı telefon üzerindeki çalışmalarında son gelindiğini duyurdu. WSJ'nin bazı yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göreyse Amazon'un, akıllı telefon prototiplerini San Francisco ve Seattle'de düzenlenen özel bir etkinlikte bazı geliştiricilere de gösterdiği belirtiliyor.

Amazon 3D Phone

Amazon akıllı telefonunun lansman tarihi için Haziran ayı işaret edilirken, bir aksilik olmaması halinde telefonun önümüzdeki Eylül ayı içerisinde Amazon.com sitesi üzerinden satışa sunulacağı da ifade ediliyor. 

Başka bir iddiaya göre de akıllı telefon 3 boyutlu yeteneklerin yanı sıra retina tarama teknolojisine sahip olacak. Özel bir gözlüğe ihtiyaç duyulmadan 3 boyutlu içerikleri çıplak gözle görüntülenebileceğini de belirten kaynaklar, telefonun ön tarafında 4 farklı sensör (kamera) ile 3 boyutlu fotoğraf çekme yeteneğinin de olacağını iddia ediyorlar.





PAYLAŞ