Amazon'dan yeni bir canlı ses platformu - Haberler - indir.com

Amazon'dan yeni bir canlı ses platformu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-02 13:00:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Elde edilen haberlere göre dev şirket Amazon, Amazon Müzik hizmeti adı altında yeni bir canlı ses platformu çıkarmak adına planlar kuruyor. Planlanan platformun müzik odaklı olacağı dile getiriliyor. 

Aixos'a göre Amazon, yeni bir canlı konser platformu üzerinde çeşitli çalışmalar yapıyor. Konuyla ilgili olarak açıklanan raporlara göre platform Clubhouse, Twitter Spaces, Spotify’s Green Room gibi platformlara benzer bir şekilde olacak fakat daha çok müzik odaklı bir sistem sunacak. Amazon Müzik ekibi tarafından geliştirilen söz konusu bu platform, podcast, canlı konserler, şovlar, gösteriler, müzisyenlerin ve ünlülerin canlı olarak konuşabileceği konuşma odaları gibi fonksiyonel özelliklere sahip olacak. 

Microsoft'un Office Uygulamaları Chrome'a GeldiMicrosoft'un Office Uygulamaları Chrome'a Geldi

Ortaya çıkan raporlara göre dev şirket, şu an için canlı ses etkinliklerine ev sahipliği yapması adına pek çok büyük plak şirketi ile görüşmeler içerisindedir. Canlı etkinlikler ve konuşmalar muhtemel olarak Prime üyeliği ile beraber gelen Amazon Müzik aboneliği ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Söz konusu bu yeni platformun Apple Music 1'e benzer bir yapıda olacağı düşünülüyor. Apple Music 1, sanatçı röportajları, prömiyerler, son dakika müzik haberleri içeren pek çok ünlü şarkıcının da konserlerine yer vermişti. 

Twitch’e de entegre bir sistem olacak

Amazon tarafından geliştirilen bu platformun genel olarak canlı müzik teması üzerine kurulması planlanıyor. Ancak şirket özellikleri, radyo programları gibi çeşitli işlevler ekleterek daha da geniş bir hale getiriyor. Aynı zamanda, bu yeni özelliğin Twitch’e de entegre edileceği de elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. 


Sinemaseverlere Film Önerileri Uygulaması: HerGünBirFilmSinemaseverlere Film Önerileri Uygulaması: HerGünBirFilm
Horizon Forbidden West Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?Horizon Forbidden West Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?
Google, Safari’de varsayılan arama motoru olmak için ödeme yapacakGoogle, Safari’de varsayılan arama motoru olmak için ödeme yapacak

PAYLAŞ