Amazon'dan sevindirici açıklama:

Amazon'dan sevindirici açıklama: "Prime fiyatı kalıcı olarak 7,90 TL"

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-18 12:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemize dair önemli açıklamalar yapan Amazon Prime cephesinden Jamil Ghani, servisin Türkiye tarafında fiyat noktasında kalıcı olacağının altını çizdi. Yurt dışından Prime aboneliği olan kullanıcıların ise Türkiye fiyatından faydalanabilmeleri için manuel olarak yerel Prime aboneliğine geçmeleri gerekiyor. E-ticaret ve bulut bilişimin dev ismi olan Amazon, Prime, Prime Gaming, Prime Video ve ertesi gün teslimat gibi özel hizmetlerin yer aldığı Amazon Prime hizmetini Türkiye’de kullanıma sunmuştu.

Ülkemizde aylık 7.90 TL gibi uygun bir fiyatla aboneliğe sunulan bu hizmet oldukça memnun etti. Gazeteci Fatih Altaylı tarafından ise Amazon Prime’dan sorumlu Başkan yardımcısı Jamil Ghani ile görüşme gerçekleştirildi. Amazon Prime’ın Türkiye’de nasıl bir işleyişe sahip olacağı ve fiyatı noktasında ise bazı görüşmeler yapıldı.

Amazon, Drone ile teslimat yapmak için gerekli izinleri aldıAmazon, Drone ile teslimat yapmak için gerekli izinleri aldı

Amazon Prime’ın fiyatı sabit olacak

Ghaniye ilk etapta 7,90 TL çok ucuz. Neredeyse 10’da biri. Bu fiyat, tanıtım ve müşteri çekme fiyatı mı, sonra zam olacak mı?”  sorusu soruldu. Ghani ise “Hayır. Bu kalıcı fiyat. 1 dolara yakın bir paraya tekabül ediyor ve hep bu düzeyde kalacak. Türkiye şartlarına uygun bir fiyat olsun ve çok abonemiz olsun diye böyle uygun gördük. Bu düzeyde kalacak. Artmayacak. Tanıtım fiyatı falan değil.” Dedi. Diğer yandan “Ben ve benim gibi pek çok Türk müşteriniz Prime üyeliğini yurt dışından sürdürüyor ve yıllık 120 dolara yakın bir ödeme yapıyor. Onlar yerel Prime’a otomatik olarak mı geçecek yoksa az önce söylediğiniz gibi isteğe bağlı olarak mı geçilecek?” sorusu yöneltildi.

Bu noktada ise Ghani, Hayır. İsterlerse geçecekler ve ben geçmelerini tavsiye ederim. 1 aylık bedava deneme veriyoruz. Baksınlar ve uygun görürlerse geçsinler diyoruz. Türkiye’deki uygulamalardan faydalanmak için geçmeleri lazım. Türkiye’ye özel kampanyalar, özel ürünlere özgü özel indirimler, hızlı ve bedava teslimat uygulamalarından faydalanmak için geçmek gerek. Üstelik çok daha ucuz. Niye geçmesinler ki!” dedi.


Amazon, ürünleri manipüle eden 20.000 yorumu sildiAmazon, ürünleri manipüle eden 20.000 yorumu sildi
Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!

PAYLAŞ