Amazon'dan Bomba iPhone Fırsatları - Haberler - indir.com

Amazon'dan Bomba iPhone Fırsatları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-19 10:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Etkinlik

Bildiğiniz üzere popüler e-ticaret platformu olan Amazon bugün itibariyle ülkemizde resmi olarak hizmete başladı. Apple tarafında ise ülkemizde 12 Eylül’de bir zam uygulanmış ve iPhone fiyatları bir hayli yükselişti. Fiyatlarda yaklaşık 1000 TL’yi geçkin artışlar gördüğümüz modeller şimdi Amazon Türkiye’de oldukça uygun rakamlar ile bulunabiliyor. Amazon Türkiye ise açılışa özel oldukça uygun fırsat ve kampanyalar başlatmış durumda. Sitesinde şuan için kısıtlı sayıda ürün barındıran Amazon Türkiye, iPhone cihazlarda güzel kampanyalar yapmaya başladı.

Amazon'dan Bomba iPhone Fırsatları

Gelen zamlar ile uçuşa geçen fiyatlara karşılık Amazon’un sitesinde oldukça uygun rakamlara iPhone 8 ve iPhone X serisini görmek mümkün oluyor. Bu noktada iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X satın almak isteyen kullanıcılar Amazon Türkiye sitesine bakabilirler. Kısıtlı stoklar ile bu indirimli fiyatları sunmaya başlayan Amazon’un ne kadar indirim yaptığına gelin bakalım. Normal şartlarda Apple mağazası üzerinde iPhone 8 Plus cihazını 7499 TL fiyat etiketine bulmak mümkün oluyor. Ancak 64 GB iPhone 8 Plus, Amazon Türkiye kapsamında 5034 TL ve uzay grisi modeli ise 5509 TL fiyat etiketi ile satışa çıkıyor. Altın rengini ise 5614 TL’ye bulmak mümkün oluyor.

Amazon, resmen Türkiye'ye giriş yaptı!Amazon, resmen Türkiye'ye giriş yaptı!

Stokların kısıtlı olacağı bu kapsamda iPhone SE 32 GB 2120 TL ve 32 GB iPhone 7 modeli ise 3704 TL fiyat etiketine sahip olarak çıkış yapacak. Diğer mağazalardan oldukça daha uygun fiyata sahip modeler 3.parti satıcılar tarafından satışa sunuluyor. iPhone 8 Plus modeli için ise Amazon Türkiye kapsamında hala stokların yer aldığı ifade ediliyor.

Sizlerde yeni bir iPhone cihaz alacaksanız, artan döviz kuru ile beraber normal satış noktaları ve Apple mağazası üzerinde uçuk rakamlara bulabiliyorsunuz. Ancak Amazon Türkiye’nin kısıtlı sürede gerçekleştirmiş olduğu bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.


Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Amazon'un teslimat sistemi nasıl işliyor?Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Amazon'un teslimat sistemi nasıl işliyor?

PAYLAŞ