Amazon'da bahar fırsatları başladı! Hangi telefonlar indirimde? - Haberler - indir.com

Amazon'da bahar fırsatları başladı! Hangi telefonlar indirimde?

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-10 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyaca ünlü e-ticaret sitesi Amazon ülkemizde yakın zamanda işlem görmeye başlamıştı. Uygun fiyatlı ürünler sunmayı kendine ilke edinmiş olan Amazon, ülkemizde aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor. E-ticaret sitesi Amazon, yeni 'Bahar Fırsatları Kampanyası' için geri sayıma başladı. Bahar fırsatları kampanyası adı altında yapılacak olan bu indirimler kısa süreliğine devam edecek ve kullanıcılar birçok ürünü uygun fiyatlara satın alma imkanı elde edebilecekler. Amazon takipçileri bu kısa süreyi değerlendirerek almak istedikleri ürünleri çok daha uygun fiyata alabilirler. Bahar geldiğinde kendinizi yenilik yaparak mutlu etmek isteyenlerdenseniz, bunu Amazon üzerinden satılan yepyeni ürünler ile yapabilirsiniz. 

10-12 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak olan bu bahar fırsatları adında birçok kategoride çeşitli indirimler bulunuyor. Tüketicileri mutlu edecek düzeyde indirimler ile gelen bahar fırsatları yüzde 60'a varan indirimler ve aynı zamanda anlık olarak tekliflerin yanı sıra 50 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde teslimat hizmeti de kampanya kapsamında karşımıza çıkacak. Amazon üzerinden yapılan bahar fırsatları kampanyası sadece üç gün sürecek. Site üzerinden yüzlerce ürün uygun fiyatlar ile satışa sunularak tüketiciye satın alma imkanı verilecek. Bahar indirimleri kapsamında elektronikten modaya, mutfaktan oyuncağa birçok farklı kategorideki ciddi miktarlarda indirimler söz konusu olacak. Bununla beraber 50 TL ve üzeri alışverişinizde de kargo ücreti alınmaması kampanyanın içerisinde olacak. Yazımızın devamında indirim kapsamında Amazon üzerinden satılacak olan akıllı cihazları inceleyelim.

Dünyaca Ünlü Amazon Firması Türkiye'den İşe Alım YaptıDünyaca Ünlü Amazon Firması Türkiye'den İşe Alım Yaptı

Samsung Galaxy S10 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un bir süre önce tanıttığı S10 serisi de Amazon indirimlerinde yerini aldı. Bahar kampanyasında yerini alan S10e modelli akıllı cihaz ekranın içine gömülü ultrasonik parmak izi sensörü ile gelecek. Bununla beraber AMOLED ekranda öne çıkan özellikler arasındadır. 128 GB depolama alanı ile gelen akıllı telefonun ekran çözünürlüğü ise 1080 x 2280 piksel şeklinde tasarlanmıştır. 

Huawei P30 

Amazon'un bahar kampanyası kapsamında yer alan indirimli akıllı cihazlardan biri de Huawei P30 modelli akıllı cihazdır. Türkiye Huawei garantili satılan Huawei P30 modelli akıllı cihaz 6.1 inçlik damla çentik ekran özelliği ile karşımıza çıkacak. Son zamanların en popüler Huawei akıllı cihazına da Amazon üzerinden indirimli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Crystal resngi ve 128 GB depolama alanı ile satışa sunulan P30, üç adet arka kamerası ve 3650 mAh batarya gücü ile kullanıcılarına kusursuz bir kullanım sunacak. 

Huawei P30 Pro

Uzun süredir adından söz ettiren Huawei P30 Pro'da Amazon'un bahar indiriminde satışa sunulan akıllı cihazlarından biridir. Türkiye garantili satışa sunulan Huawei P30 Pro, 256 GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak. 6.47 inçlik ekran boyutuna sahip olan cihaz damla çentikli sistem doğrultusunda tasarlanmıştır. Huawei'nin en popüler akıllı cihazlarından biri olan P30 Pro, 4200 mAh batarya özelliğine sahiptir. Cihaza sahip olmak isteyenler Amazon üzerinden indirimli alabilirler. 

Samsung Galaxy A8 Plus

64 GB'lık depolama alanı ve gümüş rengi ile satışa sunulan Samsung Galaxy A8 Plus, Amazon indirimleri kapsamlarında satışa sunulan en kaliteli akıllı cihazlardan biridir. %15 oranında bir indirim ile gelecek olan akıllı cihaz 2.2GHz, 1.6GHz CPU Hızı Sekiz Çekirdek CPU Tipi özelliklere sahip olup aynı zamanda 2220 x 1080 FHD+ gelişmiş çözünürlük özelliğine sahip olacak. Cihazın gümüş rengine Amazon üzerinden indirimli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. 

Samsung Galaxy S9+ SM-G965F akıllı telefon

%29'luk bir indirimle karşımıza çıkan Samasung Galaxy S9, Amazon üzerinden indirimli satılan akıllı cihazlardan biridir. Tüketici kitle için son derece verimli geçecek olan bu süre zarfında mantıklı alışveriş yapmak için olumlu ortam oluşturulmaktadır. 128 GB kapasitesi ve gece siyahı ile satışa sunulan Galaxy S9 modelli akıllı cihaza Amazon üzerinden erişebilirsiniz. 

Samsung Galaxy Note 8

64 GB'lık orkide grisi ile satışa sunulan Samsung Galaxy Note 8 modelli akıllı cihaza Amazon üzerinden indirimli bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Cihazda %23'lük bir indirim söz konusu olacak. Cihaz Samsung Türkiye garantisi ile satılmaktadır. 


Amazon kurucusu Jeff Bezos için çıplak fotoğraf ve şantaj iddiaları!Amazon kurucusu Jeff Bezos için çıplak fotoğraf ve şantaj iddiaları!
Tesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası AçıldıTesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası Açıldı
Amazon, büyümede durmak bilmiyorAmazon, büyümede durmak bilmiyor

PAYLAŞ