Amazon yılbaşı kampanyalarına başladı - Haberler - indir.com

Amazon yılbaşı kampanyalarına başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 11:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Yeni yıl yaklaşıyor ve herkeste tatlı bir heyecan var. Hepimiz sevdiklerimizle birlikte en güzel geceyi geçirmek için heyecan dolu bekleyiş içerisinde yıl başı gecesini bekliyoruz. Yıl başında sevdiklerimize en güzel hediyeleri alıyoruz. Ailemizle birlikte lezzetli vakit geçirmek için en güzel yemekleri yapmak için mutfakta hünerlerimizi gösteriyoruz. Peki sizce yeni yıla sadece hazırlanan bizler miyiz? Tabi ki de hayır! Bizimle birlikte en güzel geceyi geçirmemiz için kampanyalar yapan ve indirimler ile ekonomimize katkı sağlamak isteyen firmalar ve şirketler var.

Yeni yılın yaklaştığı bu günlerde sevdiklerimize en güzel hediyeleri almak için birçok site ya da alışveriş merkezleri kovalıyoruz. Amazon ise bu şirketlerden bir tanesi. Amazon, müşterilerinin en güzel yeni yıl  gecesini geçirmesi için kampanyalarını başlattı. Tüm müşterileri için hazırladığı yıl başı hediye rehberi ile bütün müşterilerine kucak açıyor. Yılbaşı alışverişi yapma telaşında olan müşterilerinin hediye seçme ve uzun alışveriş kuyruklarında bekleme zahmetine gidecek yeni hizmetini duyuran Amazon, Türkiye'deki bütün müşterilerini birçok farklı kategori altında gruplandırdığı yılbaşına özel hediye seçenekleri ile karşılıyor. Amazon oluşturduğu Yılbaşı Hediye Rehberi sayesinde sevdiklerinize ne hediyesi alacağınıza kolay cevap bulmanızı sağlıyor.

Pepee, Amazon Prime ile tüm dünyada yayınlanacakPepee, Amazon Prime ile tüm dünyada yayınlanacak

50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava

Yeniyıl Hediye Rehberi ile teknoloji meraklılarından kitap kurtlarına, spor severlerden bakımına düşkünlere, hünerli şeflerden ev meraklılarına kadar birçok farklı müşteriye hitap eden farklı hediye seçenekleri ile müşterilerinin karşısına çıkan Amazon, her bütçeye uygun hediye seçeneği ile ekonomi dostu oluyor. Hediye rehberini kullanan kullanıcılar ister ceplerine uygun bütçe aralığını isterlerse kişileştirilmiş kategorilerden birini seçerek en iyi alternatiflere hızlı bir şekilde ulaşma seçeneği sunan Amazon,  yılbaşı hediye rehberinde yer alan yüz binlerce ürün, uygun fiyat ve 50 TL üzerindeki siparişlerde ücretsiz teslimat seçeneği ile kullanıcıları bekliyor.


Amazon Türkiye'de Moda Mağazası Aktif OlduAmazon Türkiye'de Moda Mağazası Aktif Oldu
Amazon Yeni Genel Merkezlerinin Adresi Belli Oldu!Amazon Yeni Genel Merkezlerinin Adresi Belli Oldu!
Amazon'un kullanıcı verileri mi sızdırılıyor?Amazon'un kullanıcı verileri mi sızdırılıyor?

PAYLAŞ