Amazon ücretsiz nişancı oyunu Crucible’ı duyurdu - Haberler - indir.com

Amazon ücretsiz nişancı oyunu Crucible’ı duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-06 20:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en büyük e-ticaret platform olan Amazon’un oyun tarafı olan Amazon Games, oynaması ücretsiz olan çevrimiçi Crucible adlı oyununu duyurdu. Şirket oyun duyurusuna ek olarak bir de tanıtım videosu ve oyunun çıkış tarihi detaylarını da paylaştı. Amazon Games, bugün yapmış olduğu duyuruda PC için yepyeni bir ücretsiz oyun üzerinde çalıştıklarını açıklamış oldu. Stüdyonun Crucible adlı oyunun çıkış tarihi ise önümüzdeki birkaç haftayı içeriyor diyebiliriz. Yapılan açıklamaya göre Crucible, ilk etapta 3 oyun moduyla birlikte gelecek ve bu oyun modlarının hepsi takım bazlı olacak. Oyun, bilinen uzay sınırındaki oldukça tehlikeli bir gezegende geçecek.

Amazon Games, Crucible’yi duyurdu

Slack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalarSlack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalar

Oyunda yer alacak modlardan ilki Heart of the Hives olacak. PvE ve PvP üzerine kurulu bir şekilde gelecek bu mod, 4’e 4 oynanma yapısına sahip durumda. Oyuncuların bu modda Hive’ları haklaması gerekiyor. Her bir Hive, tam ortasında bir kalp taşıyor ve bunlardan üç tane toplamayı başaran ilk takım ise oyunu kazanmış oluyor. Modda hem kovanlar hem de rakip takım ile başa çıkmak zorunda oluyorsunuz. Oyunda bulunacak olan diğer mod ise Alpha Hunters olacak. PvP olarak oynanacak bu modda ise 2 kişilik 8 takım yer alıyor. Bu modda ki hedef ise bu 8 takım arasında ayakta kalan son takım oyunu kazanmış olacak. Oyunun çıkışında bulunacak üçüncü mod ise Harvester Command olacak. Bu modda her biri 8 kişilik 2 takım birbirleri ile yarışacak. Her takıp Essence Harverters’ı yakalayıp elinde tutmaya çalışacaklar. 100 puana ulaşan ilk takım ise galip gelmiş olacak.

Oyunda birbirinden farklı toplam 10 karaktere sahip olacak. Bu karakterlerin kendine has silahlar, yetenekleri ve oynayış tarzları olacak. Oynaması ücretsiz olan bu oyunun çıkış tarihi ise 20 Mayıs 2020 olarak duyuruldu.


Nokia satışları durdurulamaz bir düşüşteNokia satışları durdurulamaz bir düşüşte
Facebook haber doğrulama için Doğruluk Payı ile iş birliği yapıyorFacebook haber doğrulama için Doğruluk Payı ile iş birliği yapıyor

PAYLAŞ