Amazon Türkiye, Kargo Şirketi İle Anlaşmak Üzere - Haberler - indir.com

Amazon Türkiye, Kargo Şirketi İle Anlaşmak Üzere

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 15:57:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Global E-ticaret devi Amazon'un geçtiğimiz haftalarda resmi olarak Türkiye faaliyetlerinin başlayacağı belli olmuştu. İstanbul'da kurulacak olan operasyon merkezi ile ülkemize hizmet sunacak şirketin teslimat için kargo şirketleri ile ortaklık kuracağı isim belli oldu. Bu noktada Amazon Türkiye, dağıtımlar için Aras Kargo'yu tercih edebilir. Temel alışveriş sistemine sahip olan Amazon, ürün çeşitliliği ve global başarısı ile dikkat çekiyor. Akıllı ev ürünleride geliştirmeye başlayan şirketin binlerce ürün ve hizmeti yer alıyor.

2018 yılı içerisinde hizmete girecek olan Amazon'un 5 bin metrekarelik bir arazi tutması bekleniyor. Ülkemizde küresel anlamda e-Bay sonrasında girecek büyük şirket Amazon olarak. E-Bay'ın daha sonra Gittigidiyor kapsamında ülkemizde faaliyetlerini sürdürdüğü biliniyor. ABD üzerinde kendi kargo şirketi bulunan Amazon'un farklı ülkelerdeki hizmetlerde yerel kargo şirketlerini kullandığı biliniyor.

Ülkemizde Aras Kargo ile anlaşması beklenen Amazon için Genel Müdür Hikmet Bulduk görüşmelerin başladığını dile getirdi ve Amazon'un kargo işini kiminle yapacağı konusunda henüz netleşmiş bir durum yok. Süren görüşmeler var. Masada olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ