Amazon Turkcell İle Anlaşmaya Gidebilir - Haberler - indir.com

Amazon Turkcell İle Anlaşmaya Gidebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-01 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber ile E-ticaret devi Amazon'un resmi olarak Türkiye'de hizmete gireceğini belirtmiştik. Şimdi ise bu alışveriş devi platformun Turkcell ile bir anlaşma sağlayabileceği ortaya çıktı. Amerika kaynaklı popüler alışveriş sitesi Amazon'un Mart ayı sonu ile beraber ülkemiz pazarlarında faaliyet göstermesi bekleniyor. Bu iş için tüm hazırlıklar sürerken teslimat tarafında kendi kargo şirketinin bulunacağı beklenirken şimdi ise Turkcell ile anlaşma sağlanacağı belirtiliyor.

Amazon yetkililerinin MWC 2018 kapsamında Turkcell yetkilileri ile bir araya geldiği ve Turkcell mağazalarında yer alan telefonların dijital platform olarak Amazon'un uygulamasının müşteriye hazır bir şekilde ulaştırılması hedefliyor.

Amazon'un Türkiye planları hakkında Turkcell Genel Müdür Yardımcısı şunları dile getiriyor; "Biliyorsunuz ki Amazon dünyanın en büyük markası. Türkiye'de çok stratejik yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırım sadece Türkiye için değil markanın Türkiye üzerinden Orta Doğu ülkelerine açılmasının da çok önemli bir parçası. Amazon Turkcell'in Türkiye'deki müşteri ağından faydalanmak istiyor. Dijital servislerimizi kendi ürünleriyle entegre ederek daha fazla müşteriye çok kısa bir zamanda ulaşmak hedefindeler. Amazon, satışını yaptığımız telefonlarda ve dijital platformlarımızda Amazon'un uygulamasının müşteriye hazır biçimde ulaştırılmasını istiyor."

"Amazon'un bizimle iş birliği yapacak olması hem bizi hem de onları daha iyi noktaya taşıyacak. Biz onlara Türkiye'nin hem ekonomik hem de demografik dinamiklerinin çok farklı olduğunu ve planlanan stratejiyi Türkiye'ye göre yeninden gözden geçirmeleri tavsiyesinde bulunduk. Bizim anlaşma kapsamında Amazon'dan beklentimiz net. Nasıl onlar bizim dağıttığımız telefonlara girmek istiyorsa biz de Amazon'da satılan her telefonun yanına Turkcell'in paketlerinin çeşitli kampanyalarla verilmesini istiyoruz. Bu konuda onların tavrı çok olumlu oldu. Ayrıca Amazon'un verilerini Gebze'deki data center'da saklayabiliriz. Çok hızlı ilerliyoruz. Türkiye e-ticaret pazarında çabucak önemli bir noktaya geleceklerine kesin gözüyle bakıyorum." Dedi.





PAYLAŞ