Amazon Satıcıları için Mobil Uygulama: SellerMobile (Video) - Haberler - indir.com

Amazon Satıcıları için Mobil Uygulama: SellerMobile (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en yaygın alışveriş sitelerinden olan Amazon.com tarafından geliştirilmiş ve satıcıların ürünlerini mobil cihazları üzerinden listeyebilmelerini amaçlayan SellerMobile uygulaması yayınlanarak indirmeye sunuldu.

Şimdilik sadece iOS sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarda çalışabilen SellerMobile uygulaması sayesinde Amazon satıcıları, uygulama üzerinden satış yapmak istedikleri ürünleri listeleyebilecekleri gibi aynı zamanda doğrudan Amazon müşteri hizmetlerinden destek alabilecekler. Ayrıca satıcılar, ürünleriyle ilgili alıcılar tarafından kendilerine gelen soruları yine uygulama üzerinden hızlı bir şekilde cevaplama şansına da sahip olabilmektedirler.

SellerMobile indir

Tüm bu özelliklere ek olarak ürünlerin güncel fiyat bilgilerinin de görüntülenmesini sağlayan uygulama da arama özelliğini kullanarak ürünlerin barkodlarını okutarak bilmek istenilen tüm bilgilere de ulaşılabiliyor.

Şu an için sadece ABD kullanıcılarının faydalanabildiği ve Android sürümünün önümüzdeki günlerde yayınlanacağı duyurulan SellerMobile uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza indirebileceğiniz gibi tanıtım videosunu izleyerek de uygulamanın nasıl kullanıldığına dair bilgi sahibi olabilirsiniz.




SellerMobile Tanıtım Videosu


PAYLAŞ