Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de! - Haberler - indir.com

Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-15 12:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Amazon'un ayrıcalık sunan hizmeti Amazon Prime, Türkiye'de devreye girdi. Amazon Prime abonelik ücreti aylık 7,90 TL olarak belirlendi. Bu fiyata Prime Video ve Prime Gaming servisleri dahil.

Kullanıcılara özel hizmetler sunacak olan abonelik sistemi Amazon Prime, Türkiye'ye nihayet geldi. Amazon Prime üyelerine Amazon.com.tr’de ve diğer Amazon servislerinde özel ayrıcalıklar sunulacak. Amazon Prime aboneliği aylık olarak 7.90 TL fiyat ile ücretlendirilecek. 30 gün boyunca ücretsiz olarak Prime'ı deneyimleyebileceksiniz.  Amazon.com.tr adresinden Amazon Prime'a abone olabilirsiniz.

Netflix ücretsiz içerik devri başlıyorNetflix ücretsiz içerik devri başlıyor

Amazon Prime’ın Türkiye’deki avantajları neler?

Amazon Prime abonelerine özel indirimler sunulacak. Ayrıca "Bitmeden Yakala" kampanyalarına 30 dakika erken erişim sağlanacak.

Hızlı kargo seçeneklerinde de avantaj sunuluyor. Ertesi gün teslimat seçeneği ücretsiz olacak ve sınırsız olarak bu avantajdan fayda sağlayabileceksiniz. Aynı gün (akşam) teslimat seçeneği ise bazı ürünler için ücretsiz olacak.

Amazon Prime aboneleri, Netflix benzeri dizi, film izleme platformu olan Prime Video servisinden de ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek. Prime Video için ek bir ücret ödemek gerekmiyor ancak bazı dizilerin son sezonları Prime’a dahil değil.

Prime Gaming hizmeti de (eski adı ile Twitch Prime) Türkiye’deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Prime aboneleri, Amazon'un ücretsiz olarak dağıttığı oyunları kütüphanesine dahil edebilecek. Twitch'te Prime üye seviyesine yükselecek. Bu sayede Twitch’teki kanallara ücretsiz olarak abone olabilecek.

Amazon Prime hizmeti son derece rekabetçi bir fiyat politikası ile Türkiye'ye geldi. İlk güne özel olarak çok sayıda üründe Prime'a özel indirim uygulanıyor. Black Friday döneminde çok daha büyük indirimler yapılacak. Amazon, diğer servislerini ve Amazon Basics ürünlerini yakında Türkiye’ye getirmeyi planlıyor.

 



PAYLAŞ