Amazon Prime mobil kullanıcılar için uygun fiyatlı bir abonelik paketi test ediyor - Haberler - indir.com

Amazon Prime mobil kullanıcılar için uygun fiyatlı bir abonelik paketi test ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-14 22:01:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dijital servislerden birisi olan Amazon, Prime Video servisi için yeni bir paketini test etmeye başladı. Sadece mobil uygulamada kullananlar için yeni bir abonelik paketin test eden şirket, şuan için sadece Hindistan’da yer alan test kapsamında uygun fiyata tüm Prime Video içeriklerine erişme imkanı tanıyacak. Popüler yayın servislerinden olan Amazon, Prime Video hizmetini geçtiğimiz aylarda Türkiye’de de aktif olarak sunmuştu. Özellikle uygun fiyat etiketi ile dikkat çeken bu servis için yeni gelişmeler yaşanıyor. Birçok abonenin tercih etmesi beklenen yeni Prime Video aboneliği Prime Video Mobile Edition olarak adlandırılacak. Şuan için Hindistan’daki Amazon kullanıcıları için test aşamasında olan bu özel paketi sadece mobil kullanan kullanıcılar için oldukça uygun fiyatlı Prime Video hizmetl sunmuş olacak.

Amazon Prime için özel bir mobil abonelik hizmeti geliyor

Elon Musk'ın açıklamaları yanlış bir Signal şirketinin değerinin yüzde 13 kat artmasına neden olduElon Musk'ın açıklamaları yanlış bir Signal şirketinin değerinin yüzde 13 kat artmasına neden oldu

Hintli GSM şirketi Airtel ile yapılan ortaklık ile test edilmeye başlanan Prime Video Mobile Edition ile kullanıcıların 28 gün boyunca sadece mobil cihazları üzerinden Prime Video içeriklerine SD kalitede erişmesi 89 Hint rupisi yani 1.2 dolara erişebilmesi mümkün oluyor. Bu paket telekomünikasyon şirketi ortaklığı ile sunulduğundan ötürü Prime Video Mobile Edition aboneleri için 6 GB ek mobil veri kotası da sunuluyor. Aylık 299 Hint rupisi karşılğında ise 1.5 GB Prime video kotası sunan bir pakette yer alıyor. Prime Video Mobile Edition özellikle Prime Video servisini akıllı telefonları üzerinden kullanan kullanıcılar için oldukça uygun bir tarife olduğu gözüküyor.

Hindistan haricinde hangi ülkelerde bu paketin aktif olacağı henüz bilinmiyor. Ancak Amazon Prime’ın Türkiye’deki aylık abonelik fiyatı zaten 1 dolar seviyesinde olduğu için bu paketin ülkemizde yer almaması bekleniyor. Şuan için bilinenlerin bunlar olduğunu belirtelim.


Apple Watch'a bunamayı tespit etme özelliği geldiApple Watch'a bunamayı tespit etme özelliği geldi
Samsung Galaxy Upcycling at Home programı, eski telefonunuza yeni bir hayat vermenize yardımcı olmayı amaçlıyor!Samsung Galaxy Upcycling at Home programı, eski telefonunuza yeni bir hayat vermenize yardımcı olmayı amaçlıyor!

PAYLAŞ