Amazon Prime kullanıcılarına yeni ücretsiz oyunlar duyuruldu - Haberler - indir.com

Amazon Prime kullanıcılarına yeni ücretsiz oyunlar duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-02 11:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Amazon Prime üyeleri için Temmuz ayında ücretsiz olarak erişime açılacak oyunlar açıklandı. Bu ay toplamda 245 TL değerine sahip 7 farklı oyun ücretsiz oluyor.

Dünya genelinde giderek artan bir oyuncu kitlesine sahip olmayı başaran Amazon Prime, Temmuz Ayı için yeni bir blog yazısı yayınladı. Yapılan açıklamalarda Temmuz ayı boyunca ücretsiz bir şekilde oynanabilecek 7 farklı oyun duyuruldu. Özellikle Haziran ayı içerisinde Battlefield 4 gibi dünyaca ünlü oyunlara yer vererek dikkat çeken Amazon Prime, Temmuz ayında bu konuda aynı başarıyı sürdüremedi. 

Amazon Prime Day'de dikkat çeken fırsatlarAmazon Prime Day'de dikkat çeken fırsatlar

İşte Prime Gaming Ağustos Ücretsiz Oyunları

Tales of the Neon Sea

Tek oyunculu macera türündeki oyun, retro tarzı ile dikkat çekiyor. Yaşanan bir robot istilasının ardından ortaya çıkan cinayetleri aydınlatmak için tüm ipuçlarını toplayarak kapsamlı bir araştırma yapmanız gereken Tales of the Neon Sea, özellikle dedektif oyunlarını sevenlere hitap ediyor. 

The Wanderer: Frankenstein’s Creature

2019 yılında yayınlanan ve kısa süre içerisinde yüksek oyuncu kitlesine ulaşmayı başaran The Wanderer: Frankenstein’s Creature, macera türünde bir oyun. Dr. Frankenstein'ın hikayesine odaklanan oyun, özellikle grafikleri ile dikkat çekiyor

Batman: The Enemy Within - The Telltale Series

8 Ağustos 2017 yılında piyasaya sürülen ve bu nedenle oyun dünyasının eski oyunlarından birisi olan macera oyunu Batman: The Enemy Within - The Telltale Series’te oyuncuları bu sefer çok daha zorlu görevler bekliyor. 

Automachef

Simülasyon türündeki Automachef’te oyuncuların özel simülasyonlar ile yeni mutfakları dizayn etmesi gerekiyor. Basit ancak eğlenceli oyunlar oynamak isteyenler için denenebilecek oyun, otomasyon sistemine dair de farklı fikirlerin geliştirilmesine açık durumda. 

The Secret of Monkey Island: Special Edition

15 Temmuz 2009 yılında piyasaya sürülen The Secret of Monkey Island, Special Edition ile yenilenmiş. İlk olarak 1990 yılında tanıtılan oyunun yeniden yorumlanarak piyasaya sunulduğu yeni versiyonda, macera ve gizemleri çözme konusunda oyuncuların çok dikkatli olması gerekiyor. 

RAD

İkinci kıyamet sonrasında geçen özel dünyasıyla dikkat çeken RAD, 20 Ağustos 2019’da piyasaya sürüldüğünde oldukça dikkat çekmişti. Aksiyon türündeki oyunda bol bol ütopik karakterler ve gizem bulunuyor.

Portal Dogs

Bulmaca türündeki Portal Dogs, piyasaya 25 Şubat 2020 yılında çıktı. Özel parkurlarda köpeklerle birlikte hareket edeceğiniz Portal Dogs, zorlu bulmacalarıyla ekran başında keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak.



PAYLAŞ