Amazon Prime Day'de dikkat çeken fırsatlar - Haberler - indir.com

Amazon Prime Day'de dikkat çeken fırsatlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-22 17:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

21-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Prime Day, elektronik, giyim ve daha pek çok üründe çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu fırsatlardan öne çıkanlar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Bu gece yarısı başlayan Amazon Prime Day, hızla devam ediyor. Pek çok fırsat sunan Prime Day'de ön plana çıkan teknolojik ürünler hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 21-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Prime Day, Amazon Prime üyelerine çeşitli avantajlar sağlıyor. Pek çok ürünün indirimli bir şekilde sunulduğu kampanyaya olan ilgi her geçen gün devam ediyor. 

Amazon, YouTube ile rekabete girecek platformunu duyurduAmazon, YouTube ile rekabete girecek platformunu duyurdu

Prime’a özel akıllı telefonlarda 200 TL’ye varan indirim

Her bütçeye uygun akıllı cep telefonlarda yapılan 200 TL'ye varan indirim ile ihtiyacınıza yönelik akıllı cep telefonlar sizi bekliyor. Xiaomi, Samsung ve OPPO markalı akıllı cep telefonlar, üstün teknoloji özellikleri ve indirimli fiyatları ile Prime Day'de yer alıyor. 

OPPO Reno5 Lite

Mart ayı içerisinde tanıtımı gerçekleşen ve Türkiye'de üretimi yapılan Reno 5 Lite ise 6.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran üzerine kuruludur. Lita ifadesinden de anlaşılacağı üzere daha uygun fiyat seçeneğiyle sunulan bu telefon, MediaTek Helio P95 işlemci sisteminden güç alıyor. 2.2 Hz hızında çalışma özelliğine sahip olan sekiz çekirdekli bir işlemci Helio P95, PowerVR GM9446 grafik birimine sahiptir.

Xiaomi Redmi 9

Redmi 9’un 6.53 inç büyüklüğündeki LCD ekranı Full HD+ çözünürlük özelliğine sahiptir. 3 GB RAM / 32 GB depolama ve 4 GB RAM / 64 GB depolama alanı olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan bu cihaz, MediaTek Helio G80 işlemciden güç alıyor. 12 nm fabrikasyon sürecinden geçen sekiz çekirdekli bir işlemci olarak sunulan Helio G80, 2 GHz hızında çalışan dört adet Cortex A75 ve 1.8 GHz hızında çalışan dört adet Cortex A55 çekirdeğine sahiptir. 950 MHz hızında çalışan Mali-G52 MC2 GPU‘yu bünyesinde barındırıyor.

Samsung Galaxy S20 FE

Galaxy S20 FE modeli 6.5 inç boyutunda olan 1080x2400 piksel çözünürlük özelliğine sahip Infinity-O tasarıma sahip FHD+ Super AMOLED ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olan bu ekran HDR10+ ve always-on-display destekliyor. Ekran alaşımı ise Corning Gorilla Glass 3 olarak belirtildi. IP68 sertifikasına sahip söz konusu bu akıllı cihaz bir buçuk metrede 30 dakika suya dayanma özelliğine de sahiptir.

Prime’a özel yüzde 30’a varan indirim de bilgisayar ve tabletlerde

Yaz tatilinin gelmesi ile beraber tablet ve bilgisayarlara karşı artan ilgi Amazon Prime Day indirimlerinde de devam ediyor. İhtiyaca yönelik olan tablet ve bilgisayarlarda sunulan oldukça tatmin edici fiyatlar ile yaz tatilinizi eğlenceli bir şekilde geçirmenizde yardımcı olacak bir akıllı cihaza sahip olabilirsiniz. 

Drone ve kameralarda 1300 TL’ye yakın indirim

Çekim yapmaktan keyif alanlar için vazgeçilmez ürünleri drone ve kameralar Amazon Prime Day’e özel 1300 TL’ye varan fırsatlar sunuyor. GoPro aksiyon kameralarından DJI ürünlerinde kadar daha pek çok üründe tatmin edici indirimler sunuluyor. 

 


Amazon, MGM'yi satın almak için 9 milyar dolar ödeyecekAmazon, MGM'yi satın almak için 9 milyar dolar ödeyecek
Amazon'un pazar hakimiyetini kötüye kullanma sebebiyle başı beladaAmazon'un pazar hakimiyetini kötüye kullanma sebebiyle başı belada
Amazon Prime Video Ebeveyn Denetimi nasıl ayarlanırAmazon Prime Video Ebeveyn Denetimi nasıl ayarlanır

PAYLAŞ