Amazon Prime 100 Milyon Üyeyi Aştı - Haberler - indir.com

Amazon Prime 100 Milyon Üyeyi Aştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

E-Ticaret devi Amazon'un Prime adlı özel hizmeti için açıkladığı detaylara göre servis tam 100 milyon üye sayısını aşmış durumda. Amerika'nın en büyük e-ticaret girişimlerinden birisi olan Amazon'un kullanıcılarına özel satın alma deneyimi olarak sunmuş olduğu Prime hizmeti üye sayısı anlamında tam 100 milyon rakamını arkada bıraktı. Milyonlarca ürün kullanıcılara Prime servisi sayesinde maksimum iki gün içerisinde ek ücret olmadan iletiliyor. Dünyanın en zenginleri arasında bulunan Amazon kurucusu Jeff Bezos, yeni üye sayısı hakkındaki ilk bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

'Hissedarlara Yıllık Mektubu' adı altında paylaşılan bilgilerde, 13 yıl önce hizmete giren Prime servisinin şuan dünya çapında 100 milyondan fazla kullanım sayısı bulunduğu belirtildi. Şirketin her yıl bu servis ile kullanıcılarına 5 milyardan fazla ürünü gönderdiği ifade ediliyor. Kanada ve ABD haricinde Amazon Prime Almanya, İngiltere, İspanya, Fransa, Hindistan ve Japonya'da kullanılıyor.

Yıllık 99 ve aylık 13 dolar olarak iki farklı ödeme birimi yer alan Prime hizmeti ile tüm ürünleri iki gün içerisinde ücretsiz ulaşım ile almak mümkün oluyor.





PAYLAŞ