Amazon Music Çevrimdışı Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Amazon Music Çevrimdışı Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-22 08:00:18
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Amazon Music kullanımları giderek yaygın hale geliyor. Daha fazla bölgede desteklenmeye başlanan uygulamada, çevrimdışı destek de bulunmaktadır. Spotify gibi hemen hemen tüm uygulamalarda desteklenen çevrimdışı mod, kullanıcıların internet olmadığı durumlarda da uygulamaları kullanmasını sağlamaktadır.

Amazon Music Çevrimdışı Nasıl Kullanılır?

Amazon Music için çevrimdışı desteğe sahip olmak isteyenlerin Amazon Music Prime, Amazon Music Unlimited veya Amazon Music HD aboneliği gerekmektedir. Bu nedenle kullanıcıların öncelikle mevcut abonelik paketlerinden uygun olanını tercih etmesi gerekmektedir. Abonelik işlemleri tamamlandıktan sonra aşağıdaki adımları takip ederek çevrimdışı destek alabilirsiniz.

Amazon Music uygulamasını açın ve çevrimdışı dinlemek istediğiniz içeriği seçin.

Ardından şarkının, albümün veya çalma listesinin yanındaki üç nokta simgesine dokunun.

Açılacak yeni menüden indir seçeneğini seçin.

Yapılacak işlemler sadece bu kadardır. Çevrimdışı dinlemek istediğiniz tüm içerikler için aynı adımları tekrarlayabilir ve kolay bir şekilde internet kullanmadan ya da mobil veri tüketmeden Amazon Music içeriklerini dinleyebilirsiniz. Çevrimdışı dinlemek için indirilen içeriklere ulaşmak adına ise kütüphaneye gidilmesi yeterli olmaktadır.    





PAYLAŞ