Amazon Luna erken erişime açıldı - Haberler - indir.com

Amazon Luna erken erişime açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-21 14:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Son günlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran Amazon Luna, erken erişim ile tekrar gündem oldu. Google Stadia, NVIDIA GeForce Now ve Microsoft xCloud gibi oyun servisi olan Luna, sınırlı sayıda kullanıcının denemesine alınıyor. Böylelikle sistemin kullanıcılar tarafından nasıl kullanıldığı belirlenecek. Bununla birlikte ortaya çıkan hataların giderilmesi hedeflenen gelişmeler arasında.

Kısa süre önce tanıtımı yapılan yeni bulut tabanlı oyun sistemi, alanında ilk değil. Diğer büyük firmalar da bu alanda hali hazırda var olan yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Firmaların yeni sistemleri tanıtması da oyunculara yarar sağlıyor. Çünkü geliştirilen sistemlerin rakiplere göre daha iyi olma amacı ve fiyat politikası, firmaları özel çalışmalara yönlendiriyor.

Google Stadia ne kadar internet harcıyor?Google Stadia ne kadar internet harcıyor?

Amazon Luna erken erişimde

Tanıtımından kısa süre sonra denemelerine başlayan oyun hizmeti için binlerce başvuru yapıldığı belirtiliyor. Yapılan açıklamada sınırlı sayıda kullanıcının deneyebileceği belirtilince, oyuncular yoğun başvuru trafiği oluşturdu. Daha sonra yapılan açıklamada şirketin başvurulara yetişemediği belirtildi. Şu anda bazı oyuncuların oyun hizmetine davet edildiği, bazılarının da gelecek ay davet edileceği aktarıldı.

Erken erişim ile birlikte Amazon Luna için oyunculardan geri bildirimler alınacak. Bu geri bildirimler sayesinde de sistemin var olan aksaklıkları tespit edilerek daha iyi hale getirilmesi amaçlanıyor. Hali hazırda 50’den fazla oyun Luna+ Game Channel üzerinde oyuncularla buluşmuş durumda. Oyuncuların yakın zaman içinde Ubisoft Channel üzerinden Assasin’s Creed Valhalla oynama imkanına sahip olacağı da belirtildi.

Early access deserves a little celebration of its own.




iPhone'da Google Stadia nasıl kullanılır?iPhone'da Google Stadia nasıl kullanılır?

PAYLAŞ