Amazon kurucusu Jeff Bezos için çıplak fotoğraf ve şantaj iddiaları! - Haberler - indir.com

Amazon kurucusu Jeff Bezos için çıplak fotoğraf ve şantaj iddiaları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 14:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Amazon kurucusu Jeff Bezos için dünyada konuşulmaya başlanan haberler oldukça dikkat çekti. İddialar göre National Enquirer yayıncısı tarafından Bezos’a çıplak fotoğraflarla şantaj yapılıyor.

Değeri 1 trilton Dolar olan Amazon'un hikayesi 

Popüler iPhone uygulamaları izinsiz ekran kaydı yapıyor!Popüler iPhone uygulamaları izinsiz ekran kaydı yapıyor!

Jeff Bezos’tan net açıklama!

Konuyla ilgili bilgiler konuşulmaya başlanırken durum Jeff Bezos’un açıklamaları ile çok farklı bir hal aldı. Medium üzerinden yaptığı açıklama ile mevcut iddiaları doğrulayan ve yayıncının kendisini mail üzerinden tehdit ettiğini söyleyen Bezos, daha önce de yayıncı ile karşı karşıya gelmişti.

Araştırma başlatmıştı!

Bezos tarafından daha önce kız arkadaşı Lauren Sanchez ile arasında yaşanan yazışma ve fotoğrafları ele geçirdiği iddiası ile yayıncı hakkında araştırma başlatılmıştı. O dönemlerde de Jeff Bezos’un ilişkisi ve çıplak fotoğrafları gündeme gelirken yeniden hararetlenen olaylarda bu sefer hamle yayıncıdan geldi. Kendini için başlatılan araştırmanın sonlanmasını isteyen yayıncının sonlanmaması halinde fotoğrafları servis edeceğini söylediği belirtildi. Mevcut ifadeler Jeff Bezos’un yazısı ile öğrenilirken yayıncı cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat Bezos, yayıncı avukatları ile yaptığı görüşmelerin de ekran görüntülerini paylaştı. "AMI'ın bende sebep olacağı kişisel utancı ikinci plana bırakabilirim, burada daha önemli bir konu var. Eğer benim durumumda olan biri bu tür bir zorbalığa karşı çıkmayacaksa başka kaç kişi çıkabilir?" diyen ünlü CEO’nun bundan sonraki süreçte neler yaşayacağı ise merak ediliyor. 

Amazon'un piyasa değeri Microsoft'u geçti


İlgili uygulamalar
Tesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası AçıldıTesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası Açıldı
Dünyanın ilk ve tek kazanç sağlayan soru-cevap arama motoru: LimbulDünyanın ilk ve tek kazanç sağlayan soru-cevap arama motoru: Limbul
Google, Mağazasından 29 Zararlı Uygulamayı KaldırdıGoogle, Mağazasından 29 Zararlı Uygulamayı Kaldırdı

PAYLAŞ