Amazon Kindle Paperwhite artık suya dayanıklı - Haberler - indir.com

Amazon Kindle Paperwhite artık suya dayanıklı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 17:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Amazon Kindle Paperwhite yenilendi. Yenilenen versiyon artık suya karşı da daha dayanıklı. İşte cihazın yeni özellikleri.

Amazon Kindle olarak dijital ortamda kitap okumak isteyenlere pek çok farklı model sunulurken yeni tanıtımı yapılan Amazon Kindle Paperwhite bu konuda oldukça iddialı. Yenilenen model, eski versiyonlara göre çok daha yetenekli ve dayanıklı olurken, yeni model kitap okuyucularının geleceği nokta açısından da oldukça önemli.

Amazon Kindle Unlimited Tanıtım VideosuAmazon Kindle Unlimited Tanıtım Videosu

Amazon Kindle Paperwhite’te neler yeni?

Amazon Kindle Paperwhite için yapılan yeni geliştirmeler her ne kadar iyi olsa da cihazın etiket fiyatına da katkı yapmış durumda. Bir başka versiyon Oasis ile daha fazla benzemeye başlayan Amazon Kindle Paperwhite serisinde suya karşı dayanıklılık sağlanmış durumda. 300 ppi piksel desteği bulunan kitap okuyucuda sadece okumak değil, sesli olarak kitap dinlemek de mümkün. Bu bakımdan kullanıcılar okumaktan yorulduğu dönemlerde kitap okuya şansına da sahip. Üstelik kitapta nerede kalındığını kayıt ederek kişilerin bir sonraki okumasında kaldığı yerden devam etmesini sağlayan özelliği Whispersync de yine cihazda mevcut.

Cihazın diğer özelliklerine bakıldığında ise 6 inç ekran, bir önceki versiyona göre yüzde 10 daha fazla parlaklık, 8.18 mm kalınlık ve 182 gram ağırlık dikkat çekiyor.

Amazon Kindle Oasis'e yeni bir renk daha ekledi!

Amazon Kindle Paperwhite fiyatı ne kadar?

Tanıtım sonrasında cihaz için ön sipariş dönemine geçilmiş durumda. Ön sipariş döneminde sipariş veren kullanıcılara cihazların 7 Kasım’da teslim edileceği belirtilirken ön sipariş dönemi itibari ile fiyatlar şöyle;

8 GB depolama alanına sahip versiyon: 129.99 Dolar

32 GB depolama alanına sahip versiyon: 159.99 Dolar

32 GB depolama alanı + ücretsiz hücresel bağlantı özelliğine sahip versiyon: 249.99 Dolar

Yüzlerce kitabı dilediğiniz yere götürebileceğiniz 8 e-kitap uygulaması


İlgili uygulamalar
Amazon Kindle Oasis'e yeni bir renk daha ekledi!Amazon Kindle Oasis'e yeni bir renk daha ekledi!

Amazon Kindle Unlimited Tanıtım Videosu


PAYLAŞ