Amazon Kindle Oasis'e yeni bir renk daha ekledi! - Haberler - indir.com

Amazon Kindle Oasis'e yeni bir renk daha ekledi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 14:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Amazon'un başarılı E- kitap okuyucusu her geçen gün yeni modeli ile karşımıza çıkıyor. Kindle serisi başarılı bir elektronik kitap okuyucu. İçerisinde yüzlerce kitap saklama imkanınız var. Ayrıca bataryası neredeyse bir ay giden, gözleri pek yormayan kullanışlı bir cihaz. En önemli artıları gözü diğer ekran türlerine göre daha az yorması ve batarya süresinin çok uzun olması. iPad ya da diğer LCD ekran tabletlerle kitap okumak hem gözleri yoruyor hem de batarya bir gün ancak gidiyor. Kindle kitap havasına daha yakın.

Beş ay önce lansmanı gerçekleşen Amazon Kindle Oasis için ikinci bir renk seçeneği  daha getirildi. Şampanya ve altın karışımı hoş bir tasarım kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Bunun dışında özellikleri standart Kindle Oasis ile aynı: su geçirmez, 7 inç, 300 ppi ekrana sahip. Tek fark, Amazon'un 8GB depolama alanı veya orijinal Oasis gibi bir hücresel bağlantı ile sunmamasıdır. Altın modeli istiyorsanız, sadece 32 GB, Wi-Fi ile almanız gerekir. Reklamlar için 280 dolar, olmadan da 300 dolar karşılığında satışa sunulacak.

Amazon'un Fire Tabletleri bir çok renkte sunulsa da, bu Kindle e-okuyucusunda  siyah veya beyaz  dışında ilk defa  Altın rengi kullanıldı.  Amazon'un Oasis'i premium modeli olarak daha iyi konumlandırmasına ve müşterilere bunun için ödeme yapması için başka bir neden sunmasına yardımcı olabilir.





PAYLAŞ