Amazon Games’in İlk Oyunu Crucible'nın kapalı beta sürümü Steam'de yayımlandı - Haberler - indir.com

Amazon Games’in İlk Oyunu Crucible'nın kapalı beta sürümü Steam'de yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-01 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Amazon Games'in geçtiğimiz ay içerisinde oyuncuların beğenisine sunduğu ilk büyük bütçeli oyunu Crucinle, yarından itibaren kapalı beta sistemine geri dönüyor. Kapalı betada oyun oynamak isteyen oyuncular, oyunu şimdiden Steam kütüphanesine eklemesi gerekiyor. Geliştirici şirket Amazon Games'in ilk büyük bütçeli oyunu olan Crucible, geçtiğimiz ayın sonlarına doğru yayınlanmıştı. PC platformu için Steam'de oynaması ücretsiz bir şekilde yayınlanan oyun, yarın itibariyle Türkiye saati ile 19.00'da kapalı beta sürecine geri dönecek. 

“Peki, bu ne anlama geliyor?” diyecek olursanız da en basit ifadeyle Crucible oyunu artık yeni oyuncular tarafından indirilemeyecek ancak oyunu daha önceden oynamış olanlar ise kesintisiz olarak ise erişime devam edebilecekler. Srucible'ın resmi web sitesinde bir duyuru yayınlayan Amazon, aktif oyuncular için çoğu şeyin değişmeyeceğini fakat oyunu ilerde oynamak isteyenlerin şimdiden kütüphaneye eklemesi gerektiğinin bilgisini verdi.  Yayınlanan blog yazısında “Crucible beta’nın bir parçası olmak isteyen arkadaşlarınız varsa, yarın sabahtan önce oyunu oynamaya teşvik edebilirsiniz” ifadelerini kullanan şirket, oyuna yeni başlayacakların ise yakın gelecekte ‘playcrucible.com’ sitesi üzerinden kaydolabileceğini belirtiyor.

Amazon ücretsiz nişancı oyunu Crucible’ı duyurduAmazon ücretsiz nişancı oyunu Crucible’ı duyurdu

Crucible, istediği başarıyı bir türlü elde edemedi

Geçtiğimiz ay içerisinde oynanması ücretsiz bir şekilde piyasaya sürülen Crucible, ilk günlerinde az da olsa dikkat çekmeyi başarmıştı. Bir ay önce anlık olarak 25.145 oyuncu tarafından oynanarak kendi rekorunu kırmayı başaran bu heyecan verici oyun, daha önceki dönemler içerisinde istenen başarıyı bir türlü elde edemedi, hatta son 24 saatin zirvesinde bile sadece 159 eşzamanlı oyuncu tarafından oynandı. 

Oyun ile ilgili bu kötü gidişatın nedeni tam olarak bilinmiyor ancak oyunun çıkışının, Riot Games’in popüler oyunu VALORANT ile aynı döneme denk gelmesi, yeterince reklam yapılmaması, Amazon’un tecrübesizliği ve oyuna yeterli desteğin verilmemesi gibi etkenler istenen sayılara ulaşılamamasında rol oynuyor olabilir.

Oynaması ücretsiz PvP aksiyon nişancı oyunu Crucible kapalı betaya geri dönmeden önce oyunu Steam kütüphanenize eklemek ve kapalı beta sürecinde kesintisiz oynamak için Steam platformunda girerek oyunu bulmanız yeterlidir. Oyun çıkışında başarılı olmasa da pes etmeyerek çeşitli yenilikler yapmaya yönelik hareket ederek varlığını devam ettirme çabasında ilerleme kat ediyor. Bu sayede halen gündem de adından söz ettiriyor. 



PAYLAŞ