Amazon GameOn artık iOS'ta - Haberler - indir.com

Amazon GameOn artık iOS'ta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-05 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mobil oyunlardan klipler alarak paylaşmayı olanak sağlayan Amazon’un GameOS uygulaması, geçtiğimiz Kasım ayı ile beraber Android kullanıcıları için yayınlanmıştı. Uzun bir süre sonra ise nihayet iOS kullanıcıları için de erişilebilir oldu. Kasım ayında Android platformuna sahip kullanıcılar için kullanılabilir olan uygulama, oyuncuların ekran kaydını destekleyen farklı mobil oyunlardan oluşan video klipleri çekmelerine bunları ise sosyal medya platformlarında paylaşmayı mümkün kılıyor. Amazon’un GameOn uygulaması artık iOS platformu için indirilebilir duruma geldi.

GameOn uygulaması iOS için yayınlandı

Amazon CEO'su Jeff Bezos koltuğu devrediyor!Amazon CEO'su Jeff Bezos koltuğu devrediyor!

Oyun akışı için pazarın en büyük platformlarından birisi olan Twitch’in sahibi olduğu Amazon, yeni GameOn uygulaması sayesinde oyuncuların 30 saniyeden 5 dakikaya kadar süren kısa biçimli video klipleri kaydetmesine imkan tanıyor. 1200’den fazla mobil oyun uyumluluğu bulunan GameOn uygulaması ile kullanıcılar, klipleri yorum ve diğer düzenleme araçları ile kişiselleştirebiliyor ve bunlar yerleşik GameOn topluluğunda yada sosyal medya platformlarından paylaşabiliyor. Uygulama ayrıca kullanıcıların ilgi alanına göre ve beceri seviyelerine göre oyun videoları bulmasına olanak tanıyacak bir klip keşif özelliğine de sahip durumda.

Amazon’un bu yeni GameOn mobil uygulaması şuan için bazı ülkelerdeki iOS kullanıcıları için kullanıma sunulmuş durumda. Ancak genel erişimin ilerleyen dönemlerde aktif olması ile beraber tüm iOS platformu kullanıcılarının uygulamaya erişmesi bekleniyor. Uygulamanın ilerleyen güncellemelerde ekran klipleri noktasında yenilikçi farklı özellikler de kazanması bekleniyor.


Amazon Prime Şubat ayının ücretsiz oyunlarını açıkladıAmazon Prime Şubat ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı

PAYLAŞ