Amazon Fire Tablet Ailesi Yenilendi - Haberler - indir.com

Amazon Fire Tablet Ailesi Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-23 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ünlü şirket Amazon, Fire tablet ailesinde yeniliklik ve güncellemeler yaparak yeni modellerini kullanıcılarına sundu. Bu modellere ek olarak Fire HD 8 isimli bir modelini de çocuklara özel olarak duyurdu. Marka tarafından açıklanana göre Fire 7 artık daha hafif ve ince bir tasarım ile gelecek. Gelişmiş kontrast oranı ve daha iyi anlaşılabilir yazılar adına ekranda iyileştirmelerin yapıldığını belirten Amazon, Fire HD 8 modelin de genel anlamda bir değişiklik yapmadı. Ancak yeni Fire HD 8 modelinin satış rakamları ise 90 dolardan 80 dolara indirilmiş durumda. Fire 7 modelinin ise 50 dolar fiyat etiketi ile satılmaya devam edeceği ifade ediliyor.

Ön siparişlere açılan modellerin 7 Haziran itibariyle sevkiyatları başlayacak. Amazon tarafından ilk defa Fire HD 8 modeli çocuklara özel bir tablet versiyonu olarak hazırlandı. Bu sayede Amazon?un sunmuş olduğu FreeTime Unlimited uygulaması ile sunulan ebeveyn kontrol araçlarına 8 inçlik HD model bu tabletlerde erişebilecek. Kullanıcılar FreeTime uygulamalarını kullanabilmek için ise her ay 3 dolarlık bir ödeme yapmak durumunda kalacaklar. Bu uygulamalar kapsamında ebeveynler çocuklarının hangi uygulamaları indirdiğini ve kullandıklarının içeriklerine erişebilecekler. Geçtiğimiz ay ise FreeTime için yeni arayüzler kullanıma sunulmuştu.

Daha önce hazırlanmış olan Fire 7 tablet serisinin Kids Edition versiyonu için ise 100 dolar fiyat ödemek gerekiyordu. Yeni Fire Hd 8 Kids Edition tabletleri ile beraber bu fiyat etiketinin 130 dolar seviyelerine ulaştığını belirtelim. Bu fiyat ile satın alanlar FreeTime uygulama paketine bir yıl boyunca ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler. İki yıl boyunca koşulsuz garanti desteği de sağlayacak olan Amazon, bu tabletler için sarı, mavi ve pembe renkli kılıflarda sunacak. Son olarak Amazon Fire HD 10 modelinde bir değişiklik olmadığını belirtelim.





PAYLAŞ