Amazon Echo Buds tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Amazon Echo Buds tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-15 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Teknoloji pazarında son dönemin önemli şirketlerinden biri olan Amazon ikinci jenerasyon Amazon Echo Buds’ı resmi olarak tanıttı.

Geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü kablosuz kulaklık modeliyle dikkatleri üzerine çeken şirket bu sene yeni bir Bluetooth kulaklık modelini tanıttı. Eski cihaza göre yüzde 20 daha ufak bir boya sahip olan ikinci jenerasyon Amazon Echo Buds kablosuz kulaklık için tasarım açısından standart bir görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ana hatlarıyla kulak içi formunu benimsese de piyasadaki pek çok rakibine göre halen büyük olan cihaz, ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmasıyla rakiplerini yakalıyor.

Amazon Android tasarımı değiştiAmazon Android tasarımı değişti

Hatta piyasadaki bazı modellere göre daha ses kalitesi de yüksek Amazon Echo Buds ANC’si için çok iyi konuşuluyor. Şimdilik iki farklı renkle piyasaya sürülen Amazon Echo Buds’ın şarj özellikli haznesi USB-C üzerinden doldurabiliyor.

Amazon'dan sevindirici açıklama: "Prime fiyatı kalıcı

Bunun yanı sıra özel tasarım değişikliklerine de açık olan Amazon Echo Buds, AirPods Pro gibi kulak içerisinde basınç oluşturmayan birbirinden farklı kulaklık ucu ile birlikte geliyor.

Rakiplerine göre daha uygun bir fiyatla piyasaya sürülen Amazon Echo Buds’ın fiyat etiketi 119 dolar. Özellikleri ve fiyatına baktığımızda tam bir fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebileceğimiz Amazon Echo Buds, 249 dolarlık AirPods Pro için ciddi bir rakip gibi duruyor. Ne yazık ki Türkiye pazarına giriş yapması beklenmeyen Amazon Echo Buds, şarj haznesi kablosuz şarj destekli 139 dolarlık bir sürümü de bulunuyor.


Amazon Luna'da yeni görüntü seçenekleri geldiAmazon Luna'da yeni görüntü seçenekleri geldi
Amazondan'dan Türkiye'ye büyük yatırımAmazondan'dan Türkiye'ye büyük yatırım

PAYLAŞ