Amazon btc ile ödeme almanın eşiğinde - Haberler - indir.com

Amazon btc ile ödeme almanın eşiğinde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-27 10:00:10
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kripto para dünyasının en güçlü etmenlerinden birisi olan Amazon şirketinden dikkat çekici bir durum gündeme geldi. İddialara göre e-ticaret devinin başta Bitcoin olmak üzere Ethereum, Cardano ve Bitcoin Cast ile ödeme almaya hazırlandığı ortaya çıktı. Diğer yandan şirket, kendi kripto para birimini de piyasaya sürebileceği iddia edildi. Henüz geçtiğimiz saatlerde Bitcoin, güne yeşillenerek başlamış ve yatırımcılarını sevindirmişti. Bitcoin şu sıralarda 32 bin dolardan 39 bin dolara kadar yükselmeye başlamıştı. Bu yükselişin sebebi bilinmezken, en güçlü etkenlerden birisi Amazon’la ile alakalı olduğu iddia edilmişti.

Söz konusu bu iddia sahibi ise İngiltere merkezli City A.M adlı bir ekonomi gazetesi oluyor. Amazon’da çalışan bir yöneticiye dayanan bu iddiaya göre Bitcoin olmak üzere çeşitli kripto paralar ile ödeme kabul etmeye başlayacak. Ayrıca şirket, bu işi yönetecek bir uzman arayışına girmiş durumda. Söz konusu uzman Bitcoin’in ödeme yöntemi olarak kabul edilmesini sağlayacak süreci yönetmekle kalmayacak.

Clubhouse uygulamasında davetiye dönemi sona erdiClubhouse uygulamasında davetiye dönemi sona erdi

Amazon kripto para ile ödeme almaya başlayabilir

Adı belirsiz bir amazon çalışanına göre şirket, kendi kripto para birimini de piyasaya sürmek istiyor. Bu sebeple işe alınacak olan kripto para ve Blockchain uzmanının iş yükü daha ağır olacak. Bitcoin ile ödeme yapılmasını sağlayacak olan kişi, sonrasında ise Cardano, Ethereum ve Bitcoin Cash ile ödeme imkanı sunulmasını da yapacak. Daha sonra ise Amazon’un kendi kripto para birimi ile piyasaya giriş yapması bekleniyor. Bu sürecin ise 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Bu iddiaların kaynağına göre Amazon’un kripto para ve Bitcoin ödeme planları, yeni değil. Şirket son birkaç yıldır bu planlar üzerinde çalışıyor. Ayrıca talimat, Amazon kurucusu olan Jeff Bezos’tan geldiği ifade ediliyor. Bakalım gelecekte Amazon nasıl bir yol izleyecek göreceğiz.


Google arama sonuçlarında daha fazla bilgi paylaşacakGoogle arama sonuçlarında daha fazla bilgi paylaşacak
İşlerinizi kolaylaştıracak platformlar arası en iyi 5 uygulamaİşlerinizi kolaylaştıracak platformlar arası en iyi 5 uygulama

PAYLAŞ