Amazon, Akıllı Telefonu Fire Phone'u Duyurdu - Haberler - indir.com

Amazon, Akıllı Telefonu Fire Phone'u Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en büyük e-ticaret platformları arasında yer alan Amazon, bugüne kadar pek çok sızıntı ile söylentiye konu olan akıllı telefonu Fire Phone'u düzenlenen bir basın toplantısıyla resmi olarak duyurdu.

Amazon Fire Phone

CEO Jeff Bezos tarafından duyurusu yapılan akıllı telefon Fire Phone'un teknik özellikleri ise şöyle;

HD çözünürlükte 4.7 inch büyüklüğünde Gorilla Glass cam ekrana sahip olan telefon kauçuk çerçeveye sahip. Ayrıca alüminyum düğmeleriyle hoş bir tasarım sunan telefonda Çift çekirdekli Quad-core SnapDragon 2.2 GHz işlemci, Adreno 330 GPU ve 2GB RAM ile desteklenmiş durumda.

Ön tarafında 4 tane kızıl ötesi kamera bulunan cihazda 2.1MP ön kamera ile 13MP arka kamera yer alıyor. Yazılımsal pek çok desteğe sahip bu kameralar için ayrıca optik görüntü sabitleyici, 3 boyutlu çekim ve dinamik görüntüleme özelliği bulunmakta.

30 FPS hızında 1080p çözünürlüklü video kaydı da yapabilen cihazda LTE ve NFC desteği de unutulmamış. Ayrıca Fire Phone, Android tabanlı Fire OS 3.5.0 işletim sistemine sahip olacak.

FirePhone

Müşteri hizmetlerine görüntülü bağlantı kurulmasını da sağlayan telefon, uzak masaüstü gibi erişim ile herhangi bir sorunun hızlı bir şekilde düzeltilmesini ya da size neyi nasıl yapacağınızı gösteriyor.

Telefonu satın alan tüketicilere Amazon bulut depolama servisi üzerinde de sınırsız fotoğraf saklama imkanı sunulacağını sizlerle paylaşalım. Amazon ilk akıllı telefonu olan Fire Phone'un fiyatı 199 USD ile 699 USD arasında olacak.

Güncelleme: Amazon, Fire Phone'u satın almak isteyen kullanıcılar için ön sipariş almaya başladı. Eğer bu telefona sahip olmak istiyorsanız buraya tıklayarak hemen siparişinizi verebilirsiniz.





PAYLAŞ