Amazon 5 günde 180 milyon ürün sattı - Haberler - indir.com

Amazon 5 günde 180 milyon ürün sattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 19:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

5 gün süren Black Friday etkinlikleri kapsamında amazon etkileyici bir istatistiğe imza attı. Resmi raporlara göre şirket 5 gün içerisinde 180 milyon ürünün satışını gerçekleştirdi.

Black Friday olarak adlandırılan ve giderek Türkiye’de de yaygın hale gelen alışveriş indirimleri en çok Amazon’a yaramış görünüyor. Konuyla ilgili paylaşılan raporlarda Amazon’un 5 günlük Black Friday performansı açıklanırken, 5 günde 180 milyon ürün satan Amazon, dünya genelinde rakipsiz olduğunu net bir şekilde gösterdi. Bu satışlar ile birlikte firmanın elde edilen kar ve toplam satış tutarının ne kadar olduğu büyük merak uyandırsa da herhangi bir açıklama yapılmadı ve bu konulardaki bilgiler gizli tutuldu.

Amazon Yeni Genel Merkezlerinin Adresi Belli Oldu!Amazon Yeni Genel Merkezlerinin Adresi Belli Oldu!

Dünyanın en değerli şirketlerinden

Şu anda dünyanın en değerli şirketler sıralamasında yer alan ve zirveyi zorlayan Amazon, sadece web sitesi üzerinden değil mobil uygulama üzerinden de takip ediliyor. Öyle ki 4 milyon elektronik ve oyuncak ürün grubu mobil uygulama üzerinden satın alındı.

Amazon, resmen Türkiye'ye giriş yaptı! 

Amazon'da Black Friday dahilinde en çok satılan ürün ne?

5 gün içerisinde en çok satışı yapılan ürün ise Echo dot oldu. Amazon’un sesli asistanı olan Alexa ile uyumlu çalışan ve aktarım alanını genişleten Echo dot gördüğü ilgi ile birlikte en çok satılan ürün oldu. Amazon bu satış faaliyetine dair de detay vermekten kaçındı.

Amazon kasiyersiz mağazalarını arttırıyor! 


İlgili uygulamalar
Amazon'un kullanıcı verileri mi sızdırılıyor?Amazon'un kullanıcı verileri mi sızdırılıyor?
CryptoOracle: Bitcoin Amazon’un İzindeCryptoOracle: Bitcoin Amazon’un İzinde

Amazon Echo Tanıtım Videosu


PAYLAŞ