Amazfit GTS 2 Mini akıllı saat tasarımı ve özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Amazfit GTS 2 Mini akıllı saat tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-10 14:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Huami tarafından hazırlanan Amazfit GTR 2 ve Amazfit GTS 2 akıllı saat modellerinin sonrasında Amazfit GTS 2 Mini de yola çıktı.

Amazfit GTS 2 Mini olarak adlandırılan akıllı saat modeli ortaya çıktığı kadarı ile kullanıcılarla buluşmak üzere yola çıktı. Çok uygun bir fiyata sahip olacağı saatin duruşu ile belli olan saat, görebileceğiniz üzere kalın çerçeveler üzerine kuruluyor. Bu gelişmeye karşı, çok temel özellikler için tercih edilen bir model ortaya çıkarmış olan GTS 2 Mini, yan yüzeyinde tek bir fiziksel buton ile çalışıyor. Çok yakın zaman içerisinde resmi bir şekilde tanıtılması beklenen akıllı saat, aktarıldığı kadarı ile sürekli olarak nabız ölçümü yapabiliyor. Bu modelin gelecek zamanlarda Türkiye pazarına da resmi olarak giriş yapması bekleniyor.

Huawei yeni bir patent ile gündemdeHuawei yeni bir patent ile gündemde

Amazfit GTS 2 akıllı saat modelleri için temel detaylar şöyle detaylar

Amazfit GTR'ın yerini alan Amazfit GTR 2 ve benzer modeli Amazfit GTS 2 modellerinin Avrupa fiyatları ortak olarak 179 Euro seviyelerinde yer alıyor. Türkiye'de de ileride satılacağı düşünülen saatlerden GTR 2, hatırlamak adına söyleyelim yuvarlak tasarımlı bir saat. 1,39 inç 450 nit AMOLED ekrana sahip olan bu yeni model, hemen her kalemde aktivite takibi yapma yeteneğine sahip ve GPS + GLONASS ile NFC desteklerini taşıyor. Su geçirmeyen akıllı saat, telefon bildirimlerini üzerine alabiliyor. Kanda bulunan oksijen değeri ölçümü yanında uyku takibi de yapma yeteneğine sahip. 4 GB dahili depolama alanı olan yeni model, tam 38 gün sürecek bir pil ömrü sunuyor.

Amazfit GTS 2 ise Apple Watch cihazlar gibi kare yapıya sahip. Yan tarafında tek bir döndürülme özelliğine sahip olan buton yer alan ürün, 1,65 inç 450 nit AMOLED ekrana sahip. GTR 2 gibi her kalemde aktivite takibi yapabiliyor. 



PAYLAŞ