Amazfit GTR 2e ve GTS 2e akıllı saat modelleri tanıtıldı - Haberler - indir.com

Amazfit GTR 2e ve GTS 2e akıllı saat modelleri tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-16 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Giyilebilir teknoloji şirketi Huami’nin yeni Amazfit GTR 2 ve Amazfit GTS 2 saat modelleri sonrasında Amazfit GTR 2e ve Amazift GTS 2e modellerini resmi olarak tanıttı. Saat genel anlamda şık bir tasarıma sahip olarak fiyat performans olmasıyla dikkat çekiyor. Şirketin sahip olduğu akıllı saat modellerinden Amazfit GTR modelinin üzerine gelen Amazfit GTR 2 ve kardeş model Amazfit GTS 2, yeni birer versiyona daha sahip oldu. Bu versiyonlar ise belirtilene göre daha ucuz yapısı ile daha yüksek bir pil ömrü sunması ile dikkat çekiyor. Net olarak 122 dolar gibi bir fiyata sahip olan Amazfit GTR 2e ve Amazfit GTs 2e akıllı saat modelleri, fiyato dahili WiFi’a sahip olmamalarından ötürü uygun fiyatlı karşımıza çıkıyor. Bu noktada ise saatlerin pil ömrü de iki katına çıkıyor.

Tasarımları da aynı olan GTR 2e ve GTS 2e modellerinin 24 günlük bir kullanım ömrü bulunuyor.

Web Google Arama'da karanlık mod desteği geliyorWeb Google Arama'da karanlık mod desteği geliyor

Amazfit GTR 2e ve Amazfit GTS 2e akıllı saatleri tanıtıldı

Amazfit GTR 2 modeli yuvarlak bir tasarıma sahip olarak oldukça şık bir yapıda geliyordu. 1.39 inç büyüklüğünde 450 nit AMOLED ekrana sahip olan bu model her aktivite takibini gerçekleştirebiliyor. GPS + GLONASS ile NFC desteklerine de sahip olan cihaz su geçirmez yapıda geliyor ve telefon bildirimlerini alabiliyor. Kandaki oksijen değeri ile uyku takibi de yapabilen modelde 4 GB dahili depolama yer alırken 38 günlük pil ömür kapasitesi bulunuyor. Ayrıca cihazın yurtdışı fiyatı 161 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Amazfit GTS 2 modelini hatırlayacak olursak ise kare bir tasarıma sahip olan modelde 1.65 inç 450 nit AMOLED bir ekran yer alıyor. Yine aktivite takip özelliğine sahip olan bu modelde de 4 GB depolama yer alırken sekiz gün pil kapasitesi sunuyor.


Google'dan hizmetlerinin çökmesi hakkında açıklamaGoogle'dan hizmetlerinin çökmesi hakkında açıklama
Amazon Türkiye veri ihlali nedeniyle 1.2 milyon dolar ceza ödeyecekAmazon Türkiye veri ihlali nedeniyle 1.2 milyon dolar ceza ödeyecek

PAYLAŞ