Amazfit Band 5 fiyatı açıklandı - Haberler - indir.com

Amazfit Band 5 fiyatı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-21 13:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huami’nin en yeni akıllı bileklik modeli olan Amazfit Band 5, Xiaomi Mi Band 5 benzeri özellikleri ve tasarımı ile beraber duyuruldu. Humani’nin yeni sahip olduğu bu akıllık bilekliği SpO2 sensörü ve Alexa desteği ile beraber Mi Band 5 modelinden ayrılmış oluyor. Xiaomi destekli giyilebilir teknoloji şirketi olan Huami, Xiaomi’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı Mi Band 5 akıllı bilekliğin neredeyse aynısı olan Amazfit Band 5 modelini duyurdu. Her iki akıllı bileklik modeli de aynı şirket tarafından tasarlanarak üretildiği için aralarındaki farkta en aza inmiş durumda.

126x294 piksel çözünürlüğüne sahip 1.1 inçlik renkli AMOLED bir ekrana sahip olan Amazfit Band 5, kullanıcılara 45’in üzerinde ekran arayüzü sunuyor. Mi Band 5’te yer almayan SpO2 sensörüne de sahip olan Huami’nin bu yeni bilekliği, kandaki oksijen değerinin haricinde kalp atış hızı ve stres seviyesi ölçümü de gerçekleştirebiliyor.

Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!

Amazfit Band 5 tanıtıldı

Nefes egzersizleri ile beraber 11 farklı spor moduna destek sağlayan Amazfit Band 5, alarm ve hatırlatıcı gibi işlemler için Amazon Alexa sesli asistan desteğine de sahip durumda. Ayrıca Mi Band 5’te bu özelliğinde yer almadığını belirtelim. İstediğiniz müziği veya akıllı telefonunuzun kamerasını da kontrol etmenize olanak sağlayan Amazfit Band 5, 5 ATM’ye kadar su direnci ve 15 güne kadar pil ömrü vadediyor. Cihazın satış fiyatı ise 45 dolar olarak belirlenmiş durumda.


Amazon'dan sevindirici açıklama: Amazon'dan sevindirici açıklama: "Prime fiyatı kalıcı olarak 7,90 TL"
Amazon Prime üyeliği nasıl açılır?Amazon Prime üyeliği nasıl açılır?

PAYLAŞ