Altın kaplama PlayStation 5 ön siparişe açıldı - Haberler - indir.com

Altın kaplama PlayStation 5 ön siparişe açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-24 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyun konsolu şirketi Sony’nin en yeni PlayStation 5 konsolu tanıtıldıktan sonra en merak edilen noktalardan biri de fiyatı oldu. Konsolun fiyatı olduk.a merak edilirken, Truly Exquisite adlı bir şirket tarafından konsolun altın kaplama versiyonu ön siparişe sunuldu. Daha önce de teknolojik ürünleri altın kaplayarak satması ile bilinen şirketin istemiş olduğu fiyat ise oldukça yüksek diyebiliriz. Konsolun sadece kendisi değil kutu içinde yer alan diğer aksesuarları da altın kaplama olarak geliyor. 500 dolar bir fiyata sahip olması beklenen PlayStation 5 konsolunun, ülkemizde ise fiyatının 7000 dolar seviyelerinde olması bekleniyor.

Bu fiyat bile oldukça yüksek olurken, Truly Exquisite tarafından sunulan altın kaplama PlayStation 5 modeli 8400 sterlin yaklaşık olarak 73.300 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı.

PlayStation 5 çıkış dönemi belli olduPlayStation 5 çıkış dönemi belli oldu

Altın kaplama PlayStation 5 ön siparişe açıldı

Bu söz konusu kaplama konsoldan sadece 100 adet üretilecek ve donanımsal olarak bir fark barındırmayacak. Bu ürünün de satılabilmesi için Sony’nin PlayStation 5 satışlarının başlaması gerekiyor. Fiyatı da göz önünde bulundurulduğu zaman bu sürümün bizi pek de ilgilendirmediği gözüküyor. Ancak İngiltere’de yaşıyorsanız ve 8400 sterlin paranız var ise biraz eski modelde olsa bir araba alabilirsiniz. Artan paranıza ise normal sürüm PlayStation 5 modelini de alabilirsiniz. Altın kaplama PlayStation 5 zenginlere yönelik bir konsol olduğu için stok sayısı da kısıtlı belirlenmiş durumda.

 


Sony PlayStation 5 üretimini hızlandırdıSony PlayStation 5 üretimini hızlandırdı
PlayStation 5 hakkında yeni iddialarPlayStation 5 hakkında yeni iddialar

PAYLAŞ