Altın kaplama iPad Pro, Caviar tarafından tanıtıldı - Haberler - indir.com

Altın kaplama iPad Pro, Caviar tarafından tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-04 17:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Birbirinden farklı olan elektronik cihazları lüks kaplamayla tasarlayıp dudak uçuklatan rakamlara ulaştıran Caviar, Apple'ın en güçlü tabletini ele aldı. Apple iPad Pro 2020 modelini 1 kilogram altın ile kaplayan şirket, cihazın fiyat etiketini de bir o kadar yüksek seviyelere çıkardı. 

Akıllı cep telefonlarına uygulanan ultra lüks tasarımlarla tanınan Rusya merkezli tasarım şirketi olan Caviar, bu sefer de kilo altın ile donatılan özel iPad Pro modeli gün yüzüne çıkarıldı. Aynı zamanda üzerinde TimCook ve Steve Jobs tarafından verilen önemli mesajlar taşıyabilen tablet, iki farklı boyutta elde ediliyor ve sınırları zorluyor. Caviar imzasını taşıyan bu iPad Pro modelleri için üç farklı versiyon şeklinde sunuluyor. Diamond Apple, Golden Apple ve Grand Apple adlarına sahip olan bu cihazlar kısıtlı bir kesimin dikkatini çekebilir. 

iPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılariPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılar

Altın kaplama olan versiyonunu Grand Apple imzasıyla sunan şirket bu cihaz için 185 bin dolarlık bir fiyat etiketine sahiptir. Aynı zamanda bu model için 1 kg 18 karat altın kaplama kullanan şirket, tasarımda elma ağacına yer veriyor. Grand Apple modelinin yanı sıra, Diamond Apple ve Golden Apple modelleri de tasarlandı. Bu iPad'ler ise 185 bin dolarlık modele göre daha uygun fiyatlı olarak kalıyor. Söz konusu bu tabletler ise 12 bin dolar ve 8 bin dolar gibi Grand Apple’a oranla bütçe dostu sayılacak fiyatlara sahip. Aynı zamanda bu modellerde farklı materyaller kullanılıyor. Konuyla ilgili olarak son elde edilen bilgiler ise Caviar tasarımlarında olduğu gibi bu özel tasarım iPad modelleri sipğariş üzerine sınırlı sayıda üretim yapılıyor. 

 


iPad Mini 6 tasarımı sızdırıldıiPad Mini 6 tasarımı sızdırıldı
iPad nasıl sıfırlanır?iPad nasıl sıfırlanır?
iPad hafızasında yer açma yöntemleriiPad hafızasında yer açma yöntemleri

PAYLAŞ