Alışılmışın dışında tasarımı olan Xiaomi Mi Mix Alpha'nın üretimi başladı - Haberler - indir.com

Alışılmışın dışında tasarımı olan Xiaomi Mi Mix Alpha'nın üretimi başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-02 11:00:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz aylarda görücüye çıkan Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi’nin sıradışı tasarımıyla heyecanlandıran telefonu Mi Mix Alpha’nın üretimi başladı. Kısa bir süre önce İstanbul Cevahir AVM’de bulunan Mi Store’da da sergilenmişti.

Birkaç ay önce alışılmışın dışında bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan Mi Mix Alpha her tarafı ekranla kaplı telefon 108MP değerinde kamera ve Qualcomm Snapdragon 855+ (SM8150-AC) işlemciyle geliyor. Xiaomi çerçevesiz ekran tasarımına sahip telefonu Mi Mix Alpha için 2.800 dolar gibi üst segment bir fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacağını duyurdu.

Tasarımda bir sonraki seviye Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı!Tasarımda bir sonraki seviye Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı!

Çinli şirket Xiaomi’den sızan son bilgilere göre Mi Mix Alpha seri üretim için hazır durumda. Telfonun üretimi başladı fakat şu an sınırlı sayıda üretiliyor. Zaten daha önce ortaya konulan raporlarda ilk etapta Çinli devin 10.000 adet üretim yapmayı planladığı belirtilmişti.

İstanbul’da da görücüye çıktı

Yakın zamanda Çin pazarında satışa sunulacak olan Mi Mix Alpha, Avrupa pazarında da boy göstereceği söyleniyor. Çinli şirketin CEO’su Lei Jun İspanya’da katıldığı bir toplantıda ilk kez görücüye çıkarmıştı. Ayrıca sıradışı telefon İstanbul Cevahir AVM’de Mi Store’da da sergilenmişti.


100 MP kameralı Xiaomi Mi Mix Alpha'nın etkileyici fotoğraf kalitesi100 MP kameralı Xiaomi Mi Mix Alpha'nın etkileyici fotoğraf kalitesi

Xiaomi Mi 4 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ