Alıntı Paylaşma Uygulaması Highly Artık Twitter Bünyesinde! - Haberler - indir.com

Alıntı Paylaşma Uygulaması Highly Artık Twitter Bünyesinde!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 09:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en büyük mikroblog işlevli sosyal medyası olan Twitter, yepyeni gelişmeler ile beraber kullanıcıların haber makalelerinden son derece kolay bir şekilde alıntı yaparak paylaşma imkanı veren Highly uygulamasını satın alarak kendi bünyesine kattı. İlk günkünden bu yana birbirinden farklı özellikler ile gelişim gösteren ve kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunmayı başaran sosyal medya devi Twitter, her geçen gün bir adım daha gelişim göstererek kullanıcılara güvenli kullanım sağlıyor. Highly, Twitter ile anlaşmanın bir parçası olarak Slack ve iOS uygulamasını tamamen kapatacak. Son zamanlarda Twitter açısından değerlendirme yaptığımız taktirde , birbirinden farklı yenilikler ile hakimiyet alanını genişleten Twitter kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başarıyor. 

Yeniliklerine bir yenisini daha ekleyen sosyal medya devi şirket, bugün itibariyle çok önemli bir satın alma işlemenize imza attığının bilgisini verdi. Alıntı paylaşma özelliğine sahip olan Highly uygulamasını ABD merkezli sosyal medya şirketi artık kendi bünyesine kattı. Her adımda daha da gelişen ve kullanıcıların isteklerini karşılamayı başaran Twitter, şimdilerde oldukça başarılı bir ivme doğrultusunda ilerliyor. Highly uygulaması sayesinde artık çok daha işlevsel bir hal almayı hedefleyen Twitter uygulaması dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Üstelik gelişen yenilikler sayesinde uygulama her geçen gün kullanıcı kitlesini daha da artırmakta ve popülerliğini geliştirmektedir. 

Twitter CEO'sunun aldığı maaş dikkat çekiyorTwitter CEO'sunun aldığı maaş dikkat çekiyor

Twitter gelişmeye devam ediyor

Highly uygulaması hem tarayıcı hem de iOS uygulaması olarak kullanılıyor ve makaleler içerisinde önemli olan noktaları alıntı yapmaya yarayan özellikler sunuyor. Şu an Twitter bünyesine geçen Highly uygulaması, kullanıcıların makalelerden ya da uzun metinlerden önemli noktaları alıntı yapmasını ve söz konusu bu alıntıları e-posta, sosyal medya, Slack ve metin yöntemi ile arkadaşları ile paylaşmasını sağlıyor. Bu sayede uzun yazılardan önemli noktaları kolaylıkla alabilirsiniz. Son derece fonksiyonel özelliklere sahip olan Highly alıntı alma uygulaması, kısa süre içerisinde oldukça geniş kitleleri etkisi altına almayı başardı ve birçok kişi tarafından da indirildi. Highly, Twitter ile yaptığı anlaşma sonucunda artık iOS ve Slack hizmet vermeye kapatılacak.

Son zamanların en popüler hizmetlerinden biri olan Highly, uzun yazılar da kurtarıcınız olmak için tasarlanmıştır. Bugün itibariyle Twitter bünyesinde hizmet vermeye devam edecek olan Highly, anlaşmanın bir parçası olarak Slack ve iOS uygulamasını 26 Nisan’da tamamen hizmete kapatacak. Chorme, Safari ve Firefox tarayıcılarından kullanılabilen Highly eklentisi ise kullanıcılara hizmet vermeye devam edecek. Yani uygulamanın eklenti özelliği aktif bir şekilde çalışmaya devam edecek. Twitter bu hareket ile çalışma alanlarını genişletmiş gibi gözüküyor. Highly, Medium platformu aracılığı ile yaptığı açıklamada, hizmete sunulacak olan tüm yeniliklerin kullanıcılarına e-posta aracılığı ile bildireceğinin bilgisini verdi. Bununla beraber aynı zamanda Twitter'ın Highly ile tam olarak ne yapmayı planladığı hakkında henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir, fakat buna rağmen söz konusu hizmetin doğrudan Twitter uygulaması içinde kullanıcılara sunulabileceği söyleniyor.

 


İlgili uygulamalar
Twitter'a Kaydır Beğen Özelliği GeliyorTwitter'a Kaydır Beğen Özelliği Geliyor
Twitter, Taciz İçerikli Gönderilerin Önüne GeçiyorTwitter, Taciz İçerikli Gönderilerin Önüne Geçiyor
Rusya'dan Facebook ve Twitter'a 9 Ay SüreRusya'dan Facebook ve Twitter'a 9 Ay Süre

PAYLAŞ