AliExpress'ten Satın Alınabilecek Akıllı Saat ve Bileklik - Haberler - indir.com

AliExpress'ten Satın Alınabilecek Akıllı Saat ve Bileklik

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-15 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Alternatif alışveriş imkanlarının genişlemesi ile kullanıcılar ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayacak düzeydeler. Çin'in online satış devi olarak karşımıza çıkan ve oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Aliexpress, teknoloji alanında satışa sunduğu ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yazımızda sitenin akıllı saat ve akıllı bilekleri inceleyeceğiz. Aliexpress'in en çok tercih edilen ve fiyat kalite dengesini kullanıcıları memnun eden akıllı saat ve bileklikleri inceleyeceğiz. Birbirinden farklı özellikleri ve fonksiyonları ile Aliexpress üzerinden satın alacağınız birbirinden farklı ürünlere bakalım. 

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik

Nubia Alpha'da Tanıtılan Kıvrılabilir Ekranlı Akıllı Saatler Heyecanla BekleniyorNubia Alpha'da Tanıtılan Kıvrılabilir Ekranlı Akıllı Saatler Heyecanla Bekleniyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi şirketi tarafından üretilen akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 3, piyasasının en fonksiyonel ve performans kalitesi sunan ürünlerden biridir. Pil kullanımı uzun soluklu, şık tasarımı, dokunmatik ekranı ve işlevsel özellikleri ile akıllı saat almayı düşünen kullanıcıların değerlendirmesi gereken bir cihaz. Bu kaliteli akıllı bileklik ile adımlarınızı sayabilir, kalp atışını ölçebilir, günlük kaç kalori yaktığınızı öğrenebilir ve akıllı cihazınıza entegre ettiğiniz taktirde cihaza gelen bildirimleri bilekliğinizden takip edebileceksiniz. Akıllı cihazınız çaldığınız bilekliğinizin titremesi çağrının kaçırılmamasını sağlar. Suya ve toza dayanıklı bir sistem ile tasarlanan Mi Band 3 modelli bilekliğin pil ömrü de oldukça tatmin edici. Cihaz hem iOS hem de Android cihazlar ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. Cihazın Aliexpress üzerinden satış fiyatı ise 25 ile 30 dolar arasında değişiyor. 

Q9 Akıllı Saat

Tasarımı ile hem kadınların hem de erkeklerin kullanıma uygun olan Q9 sportif görünümü ile kullanıcılarını tatmin edecek özelliklere sahiptir. Aliexpress'in popüler akıllı saatlerinden biri olarak karşımıza çıkan Q9, 1,3 inç boyutlu renkli ekranı, kolay kullanım sunan dokunmatik tek tuşu, 180 mAh pil kapasitesi sayesinde kullanım süresinin uzun olması ve titreşimli bildirim aktarma özelliği sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye sahiptir. Cihaz hem iOS hem de Android akıllı cep telefonları ile uyumlu olarak çalışacak ve gün içerisinde kaç adım attığınızı, kalp atışı takibinizi, kalori takip sistemini ve mesaj gönderme gibi oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Birbirinden farklı beş renge sahip olan Q9'un Aliexpress üzerinden satış fiyatı ise 20 dolar şeklinde belirlenmiştir. 

Juessen G26 Akıllı Bileklik

Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun bir şekilde tasarlanan G26 Juessen markasına aittir. Hem kullanım özellikleri hem de fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken G26 altı farklı renk ile piyasada yerini almıştır. Aliexpress'in en çok satılan ürünü olarak karşımıza çıkan ve kullanıcılarını da tatmin etmeyi başaran G26, 0,96 inç boyutlu HD IPS ekrana sahiptir. Cihazın ekranı renkli bir şekilde tasarlanmıştır. Hem Android hem de iOS akıllı cep telefonları ile uyumlu bir şekilde tasarlanan G26, üç farklı arayüz tasarımına sahiptir. Cihazın dahili pil yapısı sayesinde 5 ile 7 gün arasında kullanım süresi sunuyor. Akıllı bilekliğiniz ile adım sayabilir, kalori takibi yapabilir, kanda bulunan oksijen miktarını ölçebilir ve aynı zamanda uyku takibi sisteminden de faydalanabilirsiniz. Bunların yanı sıra G26 akıllı bileklik, cep telefonunuza gelen çağrıları bildirir, mesajları ve popüler olan uygulamaların bildirimlerini de size sunar. Cihazın Aliexpress üzerinden satış fiyatı 17 dolar civarında. 

Bu cihazların yanı sıra aynı zamanda Aliexpress üzerinden; Samload 2G SIM Kartlı Akıllı Saat 25 dolar civarında satışa sunuluyor, EnohpLX ID115 akıllı bileklik 11 dolar fiyatına sahip, Greentiger V11 akıllı saat 23-25 dolar arasında satılıyor, TimeOwner Y5 Akıllı Bileklik 11-14 dolar arası fiyatlarla satın alınabiliyor, Smarcent S3 akıllı saat 21 dolar civarında fiyatlara sahip, Greentiger Q8S akıllı bileklik 19 dolar civarında fiyatlara sahip ve Zeblaze VIBE 3 akıllı saat 34 dolar civarında fiyatlarla satılıyor.


2018'de Yapılan Akıllı Saat Satışlarında Apple Zirveyi Bırakmadı2018'de Yapılan Akıllı Saat Satışlarında Apple Zirveyi Bırakmadı
Google, Fossil'in akıllı saat teknolojisini satın alıyor!Google, Fossil'in akıllı saat teknolojisini satın alıyor!
Nokia'nın geçmişte akıllı saat üretmeye çalıştığı öğrenildiNokia'nın geçmişte akıllı saat üretmeye çalıştığı öğrenildi

PAYLAŞ