Ali Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptı - Haberler - indir.com

Ali Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-10 10:00:14
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Kripto Para

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün ön satışa sunılan ve saniyeler içinde tükenen Fenerbahçe Token ve genel kripto para piyasası hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe ve Paribu iş birliğiyle tanıtılan Fenerbahçe Token’ın bugün basın toplantısı düzenlendi. Toplantısıyla birlikte Fenerbahçe Token ön satışa açıldı. Geçtiğimiz günlerde sahiplerine sağlayacağı ayrıcalıklarla gündeme gelen Fenerbahçe Token saniyeler içerisinde tükendi. Kulüp Başkanı Ali Koç, toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Koç, ön satış öncesinde gerçekleştirilen toplantıda Fenerbahçe Token için hızlı davranılması gerektiğini yoksa trenin kaçabileceğini dile getirdi.

Fenerbahçe YouTube gelirleri açıklandıFenerbahçe YouTube gelirleri açıklandı

Fenerbahçe Token’ın geleceği hakkında konuşan Ali Koç şunları söyledi; 

Fenerbahçe Token için Paribu ilk adımı attı!

"Taraftarlar kulüplerine destek olabilecekler. Bu yüzden bu iş birliğinin mesajı olan ‘Mazim Fenerbahçe, Yarınım Fenerbahçe’ bu noktada kendini buluyor. Ön satışımız kilitli ve kilitsiz olmak üzere satışa çıkacak.  Bu yeni bir dünya olarak görünüyor. Her şey çok hızlı ve anlık algılandığı bu dünyada biz iş birliğimizi güven unsuru ile inşa ettik. Bu proje sadece bugün değil yarının Fenerbahçesi adına önemli. Bu uzun vadeli bir vizyonla oluşturulmuş bir projedir. Bu zamana kadar kulübün şartları ve gereksinimleri doğrultusunda Fenerbahçe’ye taraftarlarımız destek oldu. Büyük taraftarımız her zaman elini taşın altına koyarak yardım ettiler. Mesut ol dedik Mesut oldular, Fenerium dedik forma rekorları kırdılar. Bugün kulübümüze sunduğunuz desteklerin sizin adınıza artık bir karşılığı olacak. Bu kez karşılıklı bir destek olacak. Fenerbahçe taraftarı farkını bu sefer de gösterecektir.”

Kripto para düzenlemesinden sonra Fenerbahçe Token'in kullanım alanı artacak

Yasal düzenlemelerin yapılması halinde Fenerbahçe Token’ın farklı kullanım şekillerinin olabileceğini de söyleyen Ali Koç şu açıklamayı yaptı:
“Yasal düzenlemelerden sonra maaş ödemeleri, kulüp ödemeleri, Fenerbahçe forma satışları ve ürün satışları gibi şeyler Fenerbahçe Token kullanılarak yapılabilir.”

Paribu’nun CEO’su Yasin Oral ise konuyla alakalı şu ifadelere yer verdi:“Kulübün geleceğini düşünmek adına alınmış karar. Fenerbahçe Token ERC-20 token olarak çıkarılacak. Bugün Paribu’da listelenecek yarın ERC-20 olması nedeniyle başka yabancı platformlarda da listelenebilecek. Bu aslında çok iyi bir şey. Yarın örneğin Avalanche gibi başka ağlarda da üretilip sunulması sağlanacak. Buna Paribu destek olacak. Bu Fenerbahçe’nin teknoloji ile iç içe yaşayacağının, buna sadece bugünün projesi olarak bakmadığının bir göstergesi. 25 yıllık bir projeksiyon var önümüzde.”




1907 Fenerbahçe, Valorant Espor takımını açıkladı1907 Fenerbahçe, Valorant Espor takımını açıkladı
Paribu ve Fenerbahçe Yaptığı Anlaşmanın Töreni TamamlandıParibu ve Fenerbahçe Yaptığı Anlaşmanın Töreni Tamamlandı

PAYLAŞ