Alcatel'in Yeni Modeli Tam 4000 mAh Pile Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Alcatel'in Yeni Modeli Tam 4000 mAh Pile Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-08 18:00:32
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizde adını son zamanlarda duymaya başladığımız modellerden birisi olan Alcatel serisi modellerin yeni cihazlarını görmeye başladık. Şimdi ise yüksek batarya miktarı ile dikkatleri çeken Alcatel'in yeni A7 modeli karşımıza çıkıyor. Ülkemizde son zamanlarda modellerinin satışında olduğunu gördüğümüz markalardan birisi konumunda bulunan Alcatel, IFA 2017 etkinliği kapsamında yeni akıllı telefon modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu modellerinden birisi olan ve orta segment teknik detaylara sahip olan Alcatel A7 cihazının öne çıkan özelliklerinden birisi ise büyük pil kapasitesi oluyor.

Şık bir tasarım ile gelen model gövde malzemesi olarak polikarbon maddesi kullanmış durumda. Cihaza bakacak olursak model 5.5 inç büyüklüğe sahip 1080p Full HD çözünürlük ile geliyor. Güvenlik seçeneklerinden birisi olan parmak izi tarayıcısının da yer aldığı modelin arka yüzeyine konumlandırılmış durumda. Cihaz işlemci çipseti olarak MediaTek MT6750 modelini kullanırken bu işlemciye ise 3 GB RAM belleği eşlik ediyor. 32 GB dahili depolamaya sahip olan model microSD kart desteği ile hafızası genişletilebiliyor.

Modelin arka yüzeyinde 16 megapiksel değerine sahip f2.0 diyafram değerine sahip bir kamera yer alırken ön yüzeyde ise 8 megapiksel çözünürlüklü geniş açıya sahip bir kamera bulunuyor. Modelin dikkat çekici özelliklerinden birisi olan batarya noktasında 4000 mAh büyüklüğe sahip bir pil kullanılıyor ve 1080p çözünürlüklü ekrana ise uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunacaktır. Pilin tam dolum süresi ise ortalama 2.30 saat şeklinde belirlenmiş durumda.





PAYLAŞ