Alcatel, IFA 2019'da yeni giriş seviyesi telefon ve tabletlerini duyurdu - Haberler - indir.com

Alcatel, IFA 2019'da yeni giriş seviyesi telefon ve tabletlerini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 07:20:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cep telefonu sektöründe pek fazla adından söz ettirmeyen Alcatel, yeni ürettiği ürünler ile beraber teknoloji piyasasında daha çok yer alacak gibi gözüküyor. Fiyat etiketleri ile birçok kullanıcının beklentilerini karşılayacak olan yeni cihazlar üreten Alcatel, giriş seviyesindeki hem tabletini hem de telefonunu tanıttı. Bunlarla beraber Alcatel, TCL markalı akıllı cep telefonun yanı sora piyasaya daha uygun fiyatlı cihazlar sunmak için çalışıyor. 

Alcatel 1V, Alcatel 3X ve Alcatel Smart Tab 7 adlı cihazların tanıtımını yapan şirket, bu cihazlar ile beraber hedeflerini tutturacak gibi gözüküyor. Söz konusu bu cihazlar, üst segment modellerde bulunan özelliklere sahip olmasa da uygun fiyatı ve kullanım fonksiyonları ile beraber oldukça geniş kitleye hitap edecek gibi gözüküyor. 

Alcatel'in Yeni Modeli Tam 4000 mAh Pile Sahip OlacakAlcatel'in Yeni Modeli Tam 4000 mAh Pile Sahip Olacak

Alcatel 1V

Alcatel tarafından üretilen en makul fiyatlı telefon modeli Altatel 1V şeklinde belirlendi. 5,5 inç LCD ekran ve 480 x 960 çözünürlük özelliği ile beraber karşımıza çıkan Altatel 1V, 5 MP ve f/2,2 diyafram açıklığında ön kamera özelliğine sahiptir. Cihazın arka kamerası ise yine aynı şekilde 5 MP ve f/2,4 diyafram açıklığına sahiptir. Cihazın arka kısmında yer alan kameranın alt kısmında ise parmak izi okuyucu sensörü yer alıyor. Söz konusu bu akıllı cihaz piyasada olan birçok akıllı cihaz ile benzer tasarım özelliğine sahiptir. Plastik kasa üzerine inşa edilen Alcatel 1V'nin sağ kısmında ses açma kapama ve güç butonları yer alıyor. 

Cihaz 1 GB RAM ve Unisoc SC9863A yonga seti üzerine kuruldu. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihaz 16 GB artırılabilir depolama alanına da sahiptir. Cihazın kullanım esnasında sorunsuz bir şekilde işlem yapılması adına Android Pie ile beraber optimize çalışmaları da devam etmektedir. 2.460 mAh batarya gücü ile tasarlanan Alcatel 1V, çift SIM kart desteği ile beraber geliyor. Farklı renk seçeneklerine sahip olan Alcatel , farklı ülkelerde de satışa sunulacak. Cihazın ne zaman satışa sunulacağı hakkında ise kesin bir bilgi yoktur. Cihazın fiyatı ise 79 euro yani 500 TL'dir. 

Alcatel 3X

Alcatel 1V'nin bir üst modeli olarak karşımıza çıkan Alcatel 3X, 6,5 inç HD+ çözünürlük özelliğine sahip damla çentik ekranı ile karşımıza çıkmaktadır. Cihazın ön kamerası 8 MP olup arka kamerası ise 16 MP + 8 MP + 8 MP şeklinde 3 kamera ve bu kameraların alt kısmında da parmak izi okuyucu sensörü yer alıyor. Alcatel 1V de sın derece şık fakat alışılmış bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Donanımsal açıdan 4 GB RAM ve aynı zamanda artırılabilir 64 GB depolama alanı özelliğine sahip olan Alcatel 3X'in, 4.000 mAh batarya özelliğine sahip olması bekleniyor. Cihazın fiyatı ise 149 euro yani 940 TL şeklinde belirlenmiştir. 

Alcatel Smart Tab 7

Kullanım açısından gerek iş olarak gerek kişisel olarak oldukça yaygın olan tabletlere bir yenisi daha ekleniyor. Tablet kullanmayı tercih eden kullanıcılar için uygun fiyatlı olarak piyasaya sunulan Alcatel Smart Tab 7, 268 gram ağırlığına sahiptir. Cihazın en önemli özelliği ise, ailelerin dikkatini çekmek için Çocuk Modu özelliğine sahip olmasıdır. 600x1024 ekran çözünürlüğüne sahip olan Alcatel Smart Tab 7, 7 inç boyutuyla yeterince büyük bir ekrana sahip olacak. Cihazın fiyatı 79 euro yani 500 TL şeklinde belirlendi. 

 



PAYLAŞ