Alcatel 5V Türkiye piyasasına sunuldu! Fiyatı ve özellikleri nasıl? - Haberler - indir.com

Alcatel 5V Türkiye piyasasına sunuldu! Fiyatı ve özellikleri nasıl?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 15:21:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Orta seviye telefonların arasına girecek olan Alcatel 5V, Türkiye'de satışa çıktı. Peki bu telefonun özellikleri ve telefonun fiyat etiketi nasıl olacak? İşte bütün bu sorunların cevabı

Alcatel 5V Türkiye piyasasına sunuldu! Fiyatı ve özellikleri nasıl?

Alcatel 5'in hemen ardından bir üst modeli olan Alcatel 5V, ülkemizde de satışa çıkmayı başardı. Bu telefonun çok pahalı bir fiyat etiketine sahip olmamasına rağmen özellikleri yüksek kalitede bir telefonla karşılaştırıldığı zaman aralarında çok bir fark görülmüyor. Çünkü telefon 1500x720 pikse çözünürlüğünde ekrana sahip. Bu ekran 6,2 inçlik çentikli bir yapı bulunduruyor. Ayrıca 19:9 görüntü oranı sunuyor. Cihaz %88'lik kasa oranı ile tüketicilerle buluşuyor.

Alcatel A3 XL Türkiye'de Satışa ÇıktıAlcatel A3 XL Türkiye'de Satışa Çıktı

Alcatel 5V, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile birlikte gelecek ve gücünü MediaTek Helio P22 işlemcisinden alacak. Bataryası ise yaklaşık olarak 4000mAh gücünde olacak. Telefonun bu derece özellikleri olmasına rağmen fiyat konusunda oldukça cömert olması birçok kullanıcının hoşuna gidecektir. Çünkü ülkemizde artan kur nedeniyle birçok telefon oldukça yüksek fiyattan satılmaya başlanmıştı. Fiyatı artmayan telefonlarda son gelen  bilgilere göre zam yapılmış ve fiyat etiketlere artırılmıştı. Fakat bazı şirketler bu durum için ülkemizde telefon fiyatlarını aynı tutacağını açıklayarak tüketicileri memnun etmişti.

Alcatel 5V'nin fiyatına gelecek olursak, ülkemizde yaklaşık olarak 2.199 Türk Lirası'na satılacak. Ayrıca Alcatel 5V kutusundan Android 8.1 Oreo ile birlikte çıkacak. Bu telefon bünyesinde yapay zeka desteği de bulunduruyor. Son zamanlarda çıkan telefonlarla karşılaştırıldığında Alcatel 5V modelinde 3,5mm kulaklık girişi de bulunuyor. Hem bu derece özelliklerinin olması hem de bu derece düşük fiyat etiketine sahip olması gerçekten tüketicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Ülkemizde şuan birçok yerde satılmaya başlanan telefonu satın almak isteyen kullanıcılara şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Çünkü hem çentikli tasarım kullanması hem de bu derece yüksek özelliklere sahip olmasının yanı sıra düşük fiyata satılması tüketicilerin ilgisini çekmekle kalmıyor, satın alınması gereken telefonlar arasına giriyor. 

Cihazda hem yapay zeka desteği bulunması hem de son telefonların aksine kulaklık girişinin bulunması gerçekten de başarılı bir telefon olmasına katkı sağlıyor.


Dev Bataryalı Alcatel A7 Ülkemizde Satışa ÇıktıDev Bataryalı Alcatel A7 Ülkemizde Satışa Çıktı
En Ucuz 18:9 Ekranlı Alcatel C3 TanıtıldıEn Ucuz 18:9 Ekranlı Alcatel C3 Tanıtıldı
Üç Tarafı Çerçevesiz Alcatel 5 Ortaya ÇıktıÜç Tarafı Çerçevesiz Alcatel 5 Ortaya Çıktı

PAYLAŞ