Alcatel 1X ve Alcatel 1C, CES 2019 Fuarında Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Alcatel 1X ve Alcatel 1C, CES 2019 Fuarında Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 00:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

TCL Communication, en yeni akıllı telefonlarından oluşan serisini CES 2019 Fuarında, ilk gününde resmi olarak tanıttı. Alcatel 1X, ve Alcatel 1C, Alcatel'in modern akıllı telefon özellikleri sunma ve bunları dünya genelinde tüketiciler için erişilebilir konuma getirme konusundaki vizyonunu sürdürmeye devam ediyor. İşte karşınızda yeni amiral gemileri...

Telefonlardaki yüz tanıma teknolojisine ne kadar güvenmeliyiz?

Dev Bataryalı Alcatel A7 Ülkemizde Satışa ÇıktıDev Bataryalı Alcatel A7 Ülkemizde Satışa Çıktı

Alcatel 1X ve Alcatel 1C'nin Detayları Neler?

TLC Communication Global Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Peter Lee konu hakkında şu şekilde açıklamalarda bulundu: "Bütçeleri ne olursa olsun, son teknoloji ürünü kaliteli cihazlara herkesin erişilebilmesi gerektiğine her zaman inandık. Müşterilerimize verediğimiz bu taahhüdü yerine getirdiğimiz için gurur duyuyoruz. Tamamen yeni Alcatel 1X ve 1C, modern bir akıllı telefona sahip olmanın yalnızca cebinizdeki paraya bağlı olmadığını kanıtlıyor."

Alcatel 1X, 5,5 inç boyuta sahip bir HD + IPS ekranı ile birlikte gelecek. Bu ekran sayesinde çizik ve kaymaya karşı dayanıklı, özel dokulu yepyeni iki organik kaplama seçeneği bulunan Pebble Black ve Pebble Blue ile birlikte karşımıza çıkacak. Şirket tarafından geliştirilmiş olan cihazda yüz tanıma güvenliği de bulunuyor. Modelin arka tarafında, 13 MP + 2 MP çözünürlüğüne sahip iki adet kamera bulunuyor. Bu kameralar, portre tarzı resimler çekmenize olanak sağlıyor. Alcatel 1X, 2019 yılının ilk çeyreğinden sonra Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Afrika'da belirli yerlerde satışa sunulacak.

Alcatel 1C ise, Full View ekranı ve modern tasarımı sayesinde gelişmekte olan pazarlara yönelik bir akıllı telefon olacak. Volcano Black, Enamel Blue ve  Blush Pink renk seçenekleri ile kaydırmaz, özel dokulu kaplaması ile kolay bir tutuş keyfi ve sofistike bir estetik sunacak. Bu telefon Asya, Latin Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Avrupa pazarlarına sunulacak olan Alcatel 1C, güzelleştirme modu ve hızlı şarj özelliği gibi birçok trend özelliği içerisinde bulunduruyor. 

Bu iki telefonun özelliklerinden bahsettik. Fakat son ortaya çıkan bilgilere göre Alcatel 1X modelinin yüz tanıma sistemi, anlık fotoğraflar ile kandırılabiliyor. Şu anda ne kadar doğru olduğunu bilemiyoruz fakat testler sonucunda bu bilgilere ulaşılmış.


En Ucuz 18:9 Ekranlı Alcatel C3 TanıtıldıEn Ucuz 18:9 Ekranlı Alcatel C3 Tanıtıldı
Üç Tarafı Çerçevesiz Alcatel 5 Ortaya ÇıktıÜç Tarafı Çerçevesiz Alcatel 5 Ortaya Çıktı
Yeni Alcatel 3C Modeli SızdırıldıYeni Alcatel 3C Modeli Sızdırıldı

PAYLAŞ