Alcatel 1X Fotoğrafçılık Konusunda Çıtayı Yükseklere Çıkarıyor - Haberler - indir.com

Alcatel 1X Fotoğrafçılık Konusunda Çıtayı Yükseklere Çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 15:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Alcatel 1X, derinlik sensörüne sahip çift kamerası ile öne çıkıyor. Ayrıca cihaz 5 inçlik HD+ 18:9 ekrana sahip. Bu ekranla beraber oyun oynamak, video izlemek ve internetten yayın yapmak isteyenler için oldukça iddialı bir deneyim sunacak. 

Alcatel 1X ve Alcatel 1C, CES 2019 Fuarında Tanıtıldı

En Ucuz 18:9 Ekranlı Alcatel C3 TanıtıldıEn Ucuz 18:9 Ekranlı Alcatel C3 Tanıtıldı

Alcatel 1X Fotoğrafçılık Konusunda Çıtayı Yükseklere Çıkarıyor

TCL Communication, bu yıl Las Vegas tarafında düzenlenen CES kapsamında oldukça başarılı olan telefonu Alcatel 1X modelini piyasaya sundu. Ayrıca cihaz göz kamaştırıcı fotoğraflar çekmekle kalmıyor, aynı zamanda pazardaki en iyi başlangıç seviye akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Derinlik sensörüne sahip çift kamerası ile kendini geliştirmeyi sürdüren fotoğrafçılardan, Instagram fenomeni olmak isteyen kişilere kadar herkesin tercih edebileceği pek çok özelliğe sahip olan Alcatel 1X'in muhteşem iki kamerası 16MP + 2MP değerinde. Bu sayede profesyonel bir şekilde fotoğraf çekebilir ve bokeh efektini uygulayabilirsiniz. Çekimden sonra da yeniden odaklama özelliğini kullanabilirsiniz. 

Dokulu arka kapak tasarımına sahip olan Alcatel 1X 2019, kompakt tasarımı elde rahatlıkla taşıyabiliyor. Minimalist halkası detayı, 2,5D camı ve konturlu profili, cihaza şıklık kazandırıyor. Alcatel 1X 2019 modeli aynı zamanda yüz tanıma özelliğine de sahip. Bu sayede akıllı telefonunu oldukça güvenli bir hale getiriyor. Yüksek hassasiyetli 106 yüz kilit noktası ve 30 derecelik saptama, hem yüksek güvenlik sağlıyor hem de 0,5 saniyelik kilit açma süresi ile muhteşem bir hızlı erişim sağlıyor. Alcatel 1X 2019 modeli 119 Euro'dan satışa sunuluyor. Ayrıca bu modelin mavi ve siyah renkleri bulunuyor.


Üç Tarafı Çerçevesiz Alcatel 5 Ortaya ÇıktıÜç Tarafı Çerçevesiz Alcatel 5 Ortaya Çıktı
Yeni Alcatel 3C Modeli SızdırıldıYeni Alcatel 3C Modeli Sızdırıldı
Alcatel'in MWC 2018'de Tanıtacağı CihazlarAlcatel'in MWC 2018'de Tanıtacağı Cihazlar

PAYLAŞ