Alcatel 1 Türkiye’de Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

Alcatel 1 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-21 15:42:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şık tasarımı, güçlü donanımı ve teknolojik düzeyde özellikleri sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanacak olan Alcatel 1, nihayet Türkiye'de de satışa sunuldu. Etkili performans gücüne sahip olan Alcatel 1 mobil oyunu, Full View 18:9 ekran özellikleri ve uygun fiyatı ile beraber kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcılarda bulunan giriş seviyesi algısı TCL Communication, Alcatel 1 ile yenmeyi başardı. Akıllı cihaz sektörünün oldukça hareketli geçtiği şu günlerde Alcatel 1'ın nasıl bir başarı elde edeceğini yakın zaman içerisinde göreceğiz.

Alcatel 1, artık Türkiye'de

Alcatel 1 adlı akıllı cihaz, dikkat çekici tasarımı Full View 18:9 ekran özelliği ve bunun yanı sıra aynı zamanda yüksek kaliteli performans sunuyor olması ile dikkat çeken bir cihazdır. Gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan bu akıllı cihaza oldukça uygun bir fiyata sahip olacak ve kullanımınızı zenginleştireceksiniz. Alcatel 1, üst düzey performans sergileyebilecek güce sahip kamera özelliği, en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmek için size fırsat sunuyor. Full View 18: 9 ekran özelliği, şık bir görünüm ve eğlenceli fotoğraf düzenleme araçları sadece 699 TL'lik bir fiyat etiketi beraber Alcatel 1 adlı akıllı cihazda bir araya getiriyor. 

 Full View 18:9 ekranla sürükleyici görüntüleme deneyimi sunan Alcatel 1, ülkemizde de yerini alacak ve kullanıcılarını da memnun edecek özelliklere sahiptir. Alcatel Full View, TCL'in ödüllü ekran teknolojisinin ve üretim yeteneklerinin kullanıldığı en yeni ekran inovasyonu olarak öne çıkıyor. 18:9 ekran formatı, 4.4 inç form inceliğinde 5 inçlik ekran özelliğiyle etkileyici bir görüntüleme deneyimi sunmasının yanı sıra daha konforlu bir tutuş ve kullanış rahatlığı sağlıyor. Sosyalliğinizi artıracak özellikler doğrultusunda oluşturulmuş olan kamera, Alcatel 1'in en çok dikkat çeken özelliklerinden biridir. Kullanıcıların arkadaşları ve aileleri ile çektikleri fotoğrafları, hayatlarının en özel anlarını paylaşmayı seven kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış olan Alcatel 8 MP flaşlı arka kamera ve 5 MP ön kamera özellikleriyle akıllı cihazınızdan sorunsuz bir şekilde faydalanacaksınız. 

Android Oreo, Go sürümü ile etkileyici bir akıllı telefonu deneyimi sunmak amacıyla üretilmiş olan Alcatel 1, gelişmiş düzeyde özellikleri ve uygun fiyatı ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Alcatel 1 modelli akıllı cihaz, kullanıcıların Photo Booth, Social Square, Instant Collage ve One-Handed Mode gibi araçlarla hızlı ve eğlenceli bir şekilde fotoğraf çekmelerini, düzenlemelerini ve paylaşmalarını sağlayan Social Mode adlı bir sezgisel fotoğraf düzenleme özelliği de sunuyor. Alcatel 1 modelli akıllı cihazın kamerasında yer alan Photo Booth'u kullanarak arkadaşlarıyla fotoğraf kabinindeymiş gibi çekim yaparak anında paylaşabilirler.  Social Square, kullanıcılar halihazırda çektikleri fotoğrafları görüntülerken kamera vizörünü açık tutuyor. Böylece kullanıcılar, diledikleri her an yeniden fotoğraf çekmeye devam edebiliyorlar. One-Handed Mode ise kullanıcıların kendi rahatlıklarına göre ayarlayabilecekleri bir arayüz sayesinde tek elleriyle hızlı çekimler yapabilmelerini sağlıyor. Zengin kamera özelliği sayesinde bu akıllı cihaz kullanıcılarını memnun edecektir. Alcatel 1, 699 TL önerilen satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.





PAYLAŞ