Akvis Draw ile Fotoğraflarınızı Kara Kalem Çizimlerine Dönüştürün - Haberler - indir.com

Akvis Draw ile Fotoğraflarınızı Kara Kalem Çizimlerine Dönüştürün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların fotoğraf düzenleme alanında farklı teknikleri kullanarak birbirinden ilginç çalışmalar ortaya çıkarmalarına yardımcı olan Akvis Software, ürün gamına Draw isimli yeni bir fotoğraf düzenleme yazılımını ekledi.

Hem Photoshop eklentisi hem de kendi başına fotoğraf düzenleme yazılımı olarak kullanılabilme imkanına sahip olan Akvis Draw sayesinde kullanıcılar, seçtikleri herhangi bir fotoğrafı programa yükleyerek hızlı ve de kolay bir şekilde kara kalem çalışması olarak oluşturabiliyorlar.

Akvis Draw indir

Mac ve Windows işletim sistemine sahip masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen Draw, içerisinde barındırdığı hazır ayarlar ve de çeşitli kara kalem formlarını kullanarak fotoğraflarınızı istediğiniz forma sokabiliyor.

OilPaint yazılımı ile neredeyse benzer bir arayüze sahip olan Draw'da kullanıcılar ayrıca pek çok ince ayarı ve fotoğraf düzenleme parametrelerini de bulabiliyorlar. 49 Usd fiyat etiketi ile satışa çıkan Akvis Draw yazılımını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla bilgisayarınıza yükleyerek 10 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.





PAYLAŞ