Aksiyon Zombi Oyunu: Zombi Shooter 2 (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Zombi Oyunu: Zombi Shooter 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Aksiyon ve RPG öğeleri ile donatılmış oyunlardan hoşlanan oyuncular için geliştirilmiş olan Zombie Shooter 2, Windows bilgisayarınızda oynayabileceğiniz ve her anı heyecan dolu bir zombi oyunudur.

Oyunda yöneteceğiniz kahramanınızı kuş bakışı açısına sahip görüntü ile kontrol edebilecek ve savaş alanında kolay bir şekilde takip yaparak yüzlerce zombiye karşı amansız bir mücadele içerisine gireceksiniz. Görüş açısının stratejik bir avantaj sağladığı oyunda dört yanınızdan saldıran zombileri öldürerek insanlığın kurtulmasına yardımcı olmaya çalışacaksınız.

Siyah-beyaz tonların hakim olduğu grafikler ile eski korku filmlerini andıran görselliğe sahip olan oyunda, ekranda bulunan karıncalanma efektleri sebebiyle bir süre sonra gözleriniz yorulmaya başlayabilir. Patlayan variller ve parçalanabilen ufak nesnelerin yanı sıra başka fiziksel efektlerin olmadığı oyun performans açısında pek de iç açıcı olmadığını da sizlere bildirmek isteriz. Özellikle arada bir yaşanan ekran donmaları, aynı ekran üzerinde karakter sayısı arttıkça performans konusunda ortaya çıkan yavaşlamalar oldukça can sıkıcı diyebiliriz.

Birbirinden güçlü silahların ve kişiselleştirilebilir özellikler ile kahramanınızın geliştirmesini de yapabileceğiniz oyunda ayrıca para ve tecrübe puanlarını kullanarak çeşitli silahlar satın alabileceğiniz gibi güçlendirme özelliklerini de satın alarak yenilmez bir kahraman ortaya çıkarabilirsiniz.

Her dakikası aksiyon ve macera dolu Zombie Shooter 2 oyununu denemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Windows bilgisayarınıza indirebilir ve oyunun tam sürümü19.95 USD ücret ile üretici sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Ayrıca oyun hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için yine aşağıda bulunan Zombi Shooter 2 Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Zombie Shooter 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ