Aksiyon ve Strateji Oyunu: Stealth (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon ve Strateji Oyunu: Stealth (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bağımsız mobil oyun geliştiricisi Nicolas Liatti tarafından 18 aylık çalışma sonucu hazırlanan Stealth adlı mobil oyun, App Store'da aksiyon ve strateji oyunu severlerin beğenisine sunuldu.

Üç boyutlu dünyada karanlık bir atmosferde oynanan oyunda klan üyelerinizi hapsedildikleri yerden kurtarmaya çalışacaksınız. Kurtarma operasyonları boyunca pek çok silahlı muhafız ve düşmanla karşı karşıya geleceğiniz oyunda, bunları öldürebilir ya da görünmeden oyunda ilerleyebilirsiniz.

Stealth

İzometrik kamera açısının kullanıldığı oyunda istediğiniz anda birinci şahıs kamera açısına geçiş yapabileceğiniz gibi kontrolleri sanal butonlar yardımıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca oyunda yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir de alıştırma bölümü yer alıyor.

İngilizce ile Fransızca dillerinde oynanabilen ve elde ettiğiniz başarıları Game Center hesabınız üzerinden paylaşabilmenize imkan tanıyan Stealth adlı oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Stealth Tanıtım Videosu


PAYLAŞ