Aksiyon ve Strateji Oyunu: Monsters Rising (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon ve Strateji Oyunu: Monsters Rising (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Alışılagelmiş aksiyon ve strateji oyunlarından farklı bir hikayeye sahip olan Monsters Rising, dünyayı kurtarmak yerine canavarları kontrol ederek diğer canavarlar üzerinde yönetimi ele geçirmeye çalışacağınız bir aksiyon ve strateji oyunudur.

Dünyayı kurtarmaya çalıştığımız aksiyon oyunlarından farklı olarak iyi yürekli bir karakter yerine farklı türdeki canavarlar üzerinde yönetimi ele almaya çalışan yaratıklara hükmedeceğiniz oyunda, yaratıkların özel yeteneklerini kullanarak diğer canavarları yok etmek ve dünyayı ele geçirmek için mücadele edeceksiniz.

Monster Rising

Son derece sürükleyici bir oyun temposuna ve üç boyutlu grafiklere sahip olan yapımda ayrıca yönettiğiniz yaratıkları güçlendirebilir, başarılı olduğunuz bölümlerden sonra yeni canavarların kilidini açtırabilirsiniz.

Ekran üzerinde yapacağınız parmak hareketleriyle kontrolü sağlayacağınız oyunda ayrıca birden fazla yaratığı aynı anda kontrol edebiliyorsunuz. 

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecan dolu Monsters Rising oyununu aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Monsters Rising Tanıtım Videosu


PAYLAŞ