Aksiyon ve Savunma Oyunu Defenders Dragons (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon ve Savunma Oyunu Defenders Dragons (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Oktay ÇOMAK
Kategori : Donanım

Etkileyici grafiklerinin yanında gerçekçi oyun içi sesleriyle oyunculara farklı bir aksiyon ve savunma oyunu deneyimi yaşatan Defenders & Dragons, Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

Mobil oyun geliştiricisi Glu Mobile tarafından tasarlanarak yayınlanan oyunda farklı kahramanlar ile kendinize ait bir ordu oluşturabilir ve bu ordu ile krallığınızı yıkmak isteyen son derece güçlü ejderhalara karşı amansız bir savaşın içine gireceksiniz. Sürükleyici ve bir o kadar da heyecan verici oyun deneyimi yaşayabileceğiniz Defenders & Dragons'da bulabileceğiniz gelişmiş özelleştirme seçenekleri ile birlikte hem ordunuzu hem de yönettiğiniz kahramanı güçlendirebilirsiniz.

Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi aynı zamanda çoklu oyuncu modu özelliğini kullanarak dünyadaki diğer oyuncular ile gerçek zamanlı savaşlarda yapabilmenize imkan veren Defenders & Dragons için hazırlanmış olan oynanış videosunu aşağıdan izleyebileceğiniz gibi oyunu Android ve iOS cihazlarınıza yine aşağıdaki bağlantılar yardımıyla indirebilirsiniz.




Defenders and Dragons Oynanış Videosu


PAYLAŞ