Aksiyon RPG Oyunu Archangel Mobil Platformlarda Yayınlandı - Haberler - indir.com

Aksiyon RPG Oyunu Archangel Mobil Platformlarda Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Unity Games tarafından geliştirilerek bugün Android ve iOS platformlarında yayınlanan Aksiyon oyunu Archangel'in tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Mobil dünyanın Diablo'su olarak adlandırılan oyunda Archangel karakterini canlandırarak cennetin kurallarına karşı gelen şeytani güçlere karşı mücadele edecek ve onlara engel olmaya çalışacaksınız. Oyun üzeri buton ve ekran hareketlerini destekleyen oyun kolay bir kontrol sistemine sahiptir.Benzersiz büyü ve yeteneklerin yanı sıra 30 seviye ile 100'den fazla toplanabilir öğenin bulunduğu Archangel'de size verilen görevleri başarı ile yerine getirmeniz ve ilerledikçe başarıların kilidini açmanız gerekmektedir. Ayrıca oyun içerisinde elde ettiğiniz başarıları lider tablosuna isminizi yazdırarak diğer oyuncular ile paylaşabilirsiniz.

Hem Android hem de iOS telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz Archangel'in tanıtım videosunu izleyerek bilgi sahibi olabileceğiniz gibi oyunu uygulama mağazalarından 5 Usd fiyat etiketi ile satın alabilir ya da sitemiz üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Aksiyon RPG Temalı Archangel Tanıtım Videosu


PAYLAŞ